• Haberler
  • Genel
  • Parsak: Milletimizin tercihi MHP – Kocatepe Gazetesi

Parsak: Milletimizin tercihi MHP – Kocatepe Gazetesi

MHP Milletvekili Mehmet Parsak seçim ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor. Parsak Bolvadin İlçesi'nde de bir dizi ziyarette bulundu. Parsak, Türk Milleti’nin tercihinin MHP olacağını vurguladı Bolvadin İlçesi'nde sivil toplum örgütlerini, esnafı ve vatandaşları ziyaret eden MHP Milletvekili ve 1. sıra Milletvekili Adayı Mehmet Parsak, “Yalan siyaseti artık sona eriyor. 1 Kasım'da Türk Milletinin tercihi MHP olacak.” [&hellip]

Parsak: Milletimizin tercihi MHP

MHP Milletvekili Mehmet Parsak seçim ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor. Parsak Bolvadin İlçesi’nde de bir dizi ziyarette bulundu. Parsak, Türk Milleti’nin tercihinin MHP olacağını vurguladı

Bolvadin İlçesi’nde sivil toplum örgütlerini, esnafı ve vatandaşları ziyaret eden MHP Milletvekili ve 1. sıra Milletvekili Adayı Mehmet Parsak, “Yalan siyaseti artık sona eriyor. 1 Kasım’da Türk Milletinin tercihi MHP olacak.” dedi.
Seçim çalışmaları kapsamında Bolvadin İlçesi’ni ziyaret eden MHP Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Parsak, Bolvadin Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Uzuner, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Fahri Bilgin, Esnaf Odası Başkanı Sebahattin Çayır, ilçe esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Esnafın sorunlarını dinleyen Parsak şöyle konuştu: “AKP yıllardır küçük esnafı görmezden geldi. Ardı arkasına çıkarılan kanunlar tamamen büyük firmaların daha da büyümesi küçük firmaların ise yok olması üzerine çıkarıldı. Bugün Bolvadin pazarında esnafımız dert yanıyor. Bakkalımız, kasabımız para kazanamıyor. MHP iktidarında esnafımız yeniden ayağa kaldırılacak. Yalan siyaseti artık sona eriyor. 1 Kasım’da Türk Milletinin tercihi MHP olacak” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme