• Haberler
  • Genel
  • Parsak, MHP'li Başkanlar'ın yanında – Kocatepe Gazetesi

Parsak, MHP'li Başkanlar'ın yanında – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Mehmet Parsak, 30 Mart seçimlerinde başarılı olan MHP'li Belediye Başkanları'nı ziyaret etti 30 Mart seçimlerinden önce partisinin hemen hemen her çalışmasına katılan, Afyonkarahisar'daki örgütlenmelerde öne çıkan MHP MYK Üyesi Mehmet Parsak, seçimden sonra da MHP'li Belediye Başkanları'nı ziyaret etti. İlk olarak Sultandağı Dereçine Belediye Başkanı Aykut Okumuş'u ve [&hellip]

Parsak, MHP’li Başkanlar’ın yanında

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Mehmet Parsak, 30 Mart seçimlerinde başarılı olan MHP’li Belediye Başkanları’nı ziyaret etti

30 Mart seçimlerinden önce partisinin hemen hemen her çalışmasına katılan, Afyonkarahisar’daki örgütlenmelerde öne çıkan MHP MYK Üyesi Mehmet Parsak, seçimden sonra da MHP’li Belediye Başkanları’nı ziyaret etti.
İlk olarak Sultandağı Dereçine Belediye Başkanı Aykut Okumuş’u ve İl Genel Meclisi Üyesi Yasin Tarhan’ı ziyaret eden Mehmet Parsak “hayırlı olsun” dileğinde bulundu. MHP Sultandağı İlçe Başkanı Tevfik Gencer’in de eşlik ettiği ziyaret samimi bir ortamda gerçekleşti.
BELDELERE YOĞUN ZİYARET
Dereçine’nin ardından MHP Çay İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Mehmet Parsak, Çay İlçesi ile Pazarağaç ve Karacaören Beldeleri olmak üzere 3 belediyenin 3’ünün yanı sıra 1 de İl Genel Meclisi Üyeliği kazanan Çay İlçe Başkanı Osman Kutlu ve teşkilat yöneticilerini kutladı. Teşkilat ziyaretinin ardından kalabalık bir heyet halinde Çay Belediye Başkanı Hüseyin Çağrı’yı tebrik etmek üzere Çay Belediyesi’ni ziyaret eden Parsak, Pazarağaç Belediye Başkanı Adem Bulut, Karacaören Belediye Başkanı Muhterem Algül ile Çay İl Genel Meclisi Üyesi İsa Çağa’nın mazbatalarını alma törenlerinde hazır bulundu.
Çobanlar Kocaöz Belediyesini yeniden kazanan İbrahim Nal’ı ziyaret eden Mehmet Parsak, yeni dönemde Kocaöz Halkı için yapılacak hizmetler hakkında istişarelerde bulundu.
Işıklar Belediye Başkanlığı’nı kazanan Erol Özağıl’ı kutlamak üzere Işıklar Belediyesi’ni ziyaret eden Mehmet Parsak, gecenin geç saatlerine kadar Başkan Özağıl ile belediye meclis üyeleri ve belde teşkilat yöneticileri başta olmak üzere Işıklarlı hemşerileri ile sohbet ederek ziyaret turunun ilk gününü tamamladı.
İHSANİYE İÇİN BÜYÜK PROJELER
Ziyaret turunun ikinci gününe, yine ikinci defa Belediye Başkanlığı’nı kazanan Mustafa Özdemir’i kutlamak üzere Fethibey Belediyesi’nde başlayan Mehmet Parsak, belediye başkanının hizmetleri ve yeni dönem projeleri hakkında bilgi aldı. Parsak, Fethibey’in ardından İhsaniye İlçe Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Şaban Çabuk’u tebrik etti. Gerçekleşen ziyarette İhsaniye İlçesi’nin geleceği için çok önemli olan büyük projeler üzerinde görüş alış verişinde bulunuldu.
İhsaniye Belediyesi’nin ardından İhsaniye’ye bağlı Kayıhan Belediyesi’nde Başkan Ömer Şahin’i ziyaret eden Parsak, beldenin sorunları ve özellikle devralınan belediyenin mali tablosu hakkında bilgi alarak çeşitli önerilerde bulundu. Çıkrık Belediye Başkanı Lokman Çetinaktı’yı kutlamak üzere Çıkrık Beldesi’ne geçen Mehmet Parsak, burada da hayırlı olsun dileğinde bulunarak, sorunlar ve çözüm önerileri hakkında bilgi aldı.
DİNAR VE BAŞMAKÇI
İHMAL EDİLMEDİ
MHP MYK Üyesi Mehmet Parsak, ziyaretlerinde Dinar ve Başmakçı ilçelerini de ihmal etmedi. Parsak, büyük bir oy oranı ile yeniden Dinar Belediye Başkanı seçilen Saffet Acar’ı kutladı. Ziyarette, MHP Merkez Disiplin Kurulu (MDK) Üyesi Av. Öncül Kazancı, İlçe Başkanı ve İl Genel Meclisi Üyesi İbrahim Acar ile belediye meclis üyeleri ve teşkilat yöneticileri de hazır bulundu. Mehmet Parsak’ın ziyaret turu Başmakçı İlçesi’nde sona erdi. Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü’yü makamında ziyaret ederek tebriklerini sunan Parsak, ziyarette hazır bulunan Başmakçı İlçe Başkanı Abdurrahman Derment ile teşikilat yöneticileri ve belediye meclis üyeleriyle birlikte, Başmakçı halkının beklediği hizmetler ve projeleri hakkında istişarede bulundu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme