Parsak: Mesafeler uzak olsada, gönlümüze hep yakın

Dazkırı’nın Afyonkarahisar’ın en uzak ilçesi olsa da gönüllere hep yakın olduğunu söyleyen MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, “Dazkırı’nın havasıda insanıda hep güzeldir” dedi. Dazkırı ilçesini ziyaretinde MHP İlçe Başkanı Aydın Ekiz ve Teşkilat üyeleri tarafından karşılanan Parsak’a MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz ve il yönetim Kurulu Üyeleri Hamit Çakır, Osman Demir, İsmail Aydoğuş, Arif Zıngıldak [&hellip]

Dazkırı’nın Afyonkarahisar’ın en uzak ilçesi olsa da gönüllere hep yakın olduğunu söyleyen MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, “Dazkırı’nın havasıda insanıda hep güzeldir” dedi. Dazkırı ilçesini ziyaretinde MHP İlçe Başkanı Aydın Ekiz ve Teşkilat üyeleri tarafından karşılanan Parsak’a MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz ve il yönetim Kurulu Üyeleri Hamit Çakır, Osman Demir, İsmail Aydoğuş, Arif Zıngıldak ve Sabri Duysak eşlik etti.
Dazkırı’nın Afyonkarahisar’a en uzak ilçe olduğunu ifade eden Parsak, “Dazkırı, il merkezine uzak olsa dahi gönlümüze hep yakın bir ilçedir. İlçemizin havasıda insanıda çok güzeldir. İnsan Dazkırı’ya geldiğinde adeta kendi evi gibi oluyor. Esnafımızın ve Dazkırılı hemşerilerimizin bize gösterdiği ilgiden büyük memnuniyet duyduk” dedi.
Ziyaretler kapsamında ilk olarak ilçe esnafını ziyaret eden Parsak esnafa hayırlı işler diledi. Dazkırı’nın Afyonkarahisar ile birlikte bölgedeki tüm illere yakın mesafede olduğunu ifade eden Parsak bu konumu itibariyle ilçenin çok şanslı olduğunu kaydetti. Parsak, Dazkırı ilçesine gerçekleştirdiği ziyaretin ardından ilçeye bağlı Karaağaç kuyusu köyünü ziyaret etti.
Bayat ilçesini ziyaretinde MHP İlçe Başkanı Seyfettin Atacan ve Teşkilat üyeleri tarafından karşılanan Parsak’a MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz ve il yönetim Kurulu Üyeleri Veli Kale, Osman Demir, İsmail Aydoğuş, Beytullah Bostancı ve Hamit Çakır eşlik etti.
Ziyaretler kapsamında ilk olarak ilçe esnafını ziyaret eden Parsak esnafa hayırlı işler diledi. Esnafın sorunlarını dileyen Parsak, “Esnafımız maalesef ağır bir yük taşımaktadır. Ağırlaşan vergiler ile birlikte mücadele ederken bir yandan da evine ekmek götürmek için mücadele ediyor. Son yıllarda küçük ve orta ölçekli esnaf ciddi sorunlar yaşıyor. Esnafımızın ağır vergi yükü kaldırılmazsa kepenkler inmeye devam edecektir.”

Bakmadan Geçme