Parsak, her yerde – Kocatepe Gazetesi

TBMM Genel Kurulu'nda günlerce süren 2018 Yılı Bütçe görüşmelerinin tamamlanmasıyla Meclis çalışmalarına 9 Ocak 2018 tarihine kadar ara vermişti.Bu tatili fırsat bilen MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak soluğu Afyon'da aldı. Afyonkarahisar'da bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunan Parsak, ilçe ve beldeleri de ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti, vatandaşların taleplerini dinledi.Parsak ve MHP [&hellip]

TBMM Genel Kurulu’nda günlerce süren 2018 Yılı Bütçe görüşmelerinin tamamlanmasıyla Meclis çalışmalarına 9 Ocak 2018 tarihine kadar ara vermişti.
Bu tatili fırsat bilen MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak soluğu Afyon’da aldı. Afyonkarahisar’da bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunan Parsak, ilçe ve beldeleri de ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti, vatandaşların taleplerini dinledi.
Parsak ve MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Karagöz ilk olarak Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü’ne yeni atanan Uzm. Dr. Serhat Korkmaz’ı makamında ziyaret etti. Korkmaz’a yeni görevinde başarılar dileyen Parsak ve Karagöz Afyonkarahisar’da sağlık alanında mevcut sorunlar ve çözümleri ile yapılabilecek projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Sonrasında Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Duran’ı ziyaret eden Parsak ve Karagöz hastane sorunları hakkında bilgi aldıktan sonra, Duran’a çalışmalarında başarılar diledi.
Afyonkarahisar’da bulunduğu dönemde birçok yeri gezen, demokratik kitle örgütleri ile bir araya gelen Parsak, son olarak ise Kanal 3 TV ekranlarında yayımlanan “Özel Gündem” programının canlı yayın konuğu oldu.

Bakmadan Geçme