• Haberler
  • Genel
  • Parsak Çobanlar’da destek istedi – Kocatepe Gazetesi

Parsak Çobanlar’da destek istedi – Kocatepe Gazetesi

MHP Milletvekili ve 1. sıra Milletvekili adayı Mehmet Parsak Çobanlar ilçesini ziyaret ederek destek istedi MHP Milletvekili ve 1. sıra Milletvekili adayı Mehmet Parsak, Türk tarım ve sanayisinin AK Parti iktidarı döneminde zayıfladığını söyledi. Parsak 1 Kasım'da MHP iktidarıyla birlikte tarım-sanayi işbirliğinin geliştirileceğini dile getirdi. Çobanlar ilçesinde ziyaretlerde bulunan MHP Milletvekili Mehmet Parsak, MHP’nin iktidara [&hellip]

Parsak Çobanlar'da destek istedi

MHP Milletvekili ve 1. sıra Milletvekili adayı Mehmet Parsak Çobanlar ilçesini ziyaret ederek destek istedi

MHP Milletvekili ve 1. sıra Milletvekili adayı Mehmet Parsak, Türk tarım ve sanayisinin AK Parti iktidarı döneminde zayıfladığını söyledi. Parsak; 1 Kasım’da MHP iktidarıyla birlikte tarım-sanayi işbirliğinin geliştirileceğini dile getirdi.
Çobanlar ilçesinde ziyaretlerde bulunan MHP Milletvekili Mehmet Parsak, MHP’nin iktidara gelmesiyle sanayide kullanılan tarımsal ürün bazlı girdilerin yeterli kalite, miktar ve standartta, rekabetçi fiyattan temin edilmesini sağlamaya dönük politikalar izleneceğini kaydetti. Parsak; “Tarımsal ürünlerin işlenmeden satılması yerine katma değerli ürüne dönüştürülerek ihraç edilmesi yönünde destekleyici politikalar uygulanacaktır. Şeker politikası, şekerin girdi olarak kullanıldığı temel sektörler başta olmak üzere üretimi ve ihracatı destekleyecek şekilde yürütülecektir.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme