Parsak, 19 Mayıs'ta ziyaretlerde bulundu

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak ilçe ziyaretlerinin ardından dün 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'na katılarak gençlerin bayramını kutladı.Programda gençlerle yakından ilgilenen Parsak hatıra fotoğrafı çekinirken, geleceğin genç nesle emanet olduğunu birkez daha vurguladı. Parsak daha sonra MHP İl Başkanı Raşit Demirel ve Merkez İlçe Başkanı Mehmet Karagöz ile taziye ziyaretlerinde bulundu.Geçtiğimiz günlerde [&hellip]

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak ilçe ziyaretlerinin ardından dün 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na katılarak gençlerin bayramını kutladı.
Programda gençlerle yakından ilgilenen Parsak hatıra fotoğrafı çekinirken, geleceğin genç nesle emanet olduğunu birkez daha vurguladı. Parsak daha sonra MHP İl Başkanı Raşit Demirel ve Merkez İlçe Başkanı Mehmet Karagöz ile taziye ziyaretlerinde bulundu.
Geçtiğimiz günlerde Hakk’ın rahmetine kavuşan MHP Eski İl Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Arslan ve Hasan Şahbaz’ın evlerine ziyaret gerçekleştiren Parsak, taziyelerini iletti.
Daha sonra geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden Ülküm İşçiler Derneği eski Başkanı Orhan Okur ve annesini kaybeden MHP Belediye Meclis Üyesi Bekir Özerdem’e ziyaretler gerçekleştiren Parsak, “Ülkücü camiaya büyük hizmetleri olan değerli dava arkadaşlarım Orhan Okur’un muhterem babasına ve Meclis Üyemiz Bekir Özerdem’in kıymetli validelerine Allah’tan rahmet diliyoruz. Nur içinde yatsınlar” diye konuştu, (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme