• Haberler
  • Spor
  • Parkhayat Basketbol'a sponsor oldu – Kocatepe Gazetesi

Parkhayat Basketbol'a sponsor oldu – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor Basketbol Takımı'nın sponsoru önceki sezonlarda olduğu gibi bu yıl da Parkhayat Hastaneleri oldu. Parkhayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Enis Arabacı, Afyon Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Çetinbaş ile sponsorluk anlaşmasını imzaladı. Hastane ve Kulüp arasında sponsorluk için düzenlenen imza törenine Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Yedek Üyesi [&hellip]

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor Basketbol Takımı’nın sponsoru önceki sezonlarda olduğu gibi bu yıl da Parkhayat Hastaneleri oldu. Parkhayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Enis Arabacı, Afyon Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Çetinbaş ile sponsorluk anlaşmasını imzaladı. Hastane ve Kulüp arasında sponsorluk için düzenlenen imza törenine Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Tamer Dişbudak da hazır bulundu.
İmza töreninden önce Parkhayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Enis Arabacı’ya teşekkür eden Afyon Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Çetinbaş, “Bu sezon basketbol takımımız ana sponsor olarak forma anlaşmasını Parkhayat Hastanesi ile yaptık. Yıllardır spora ve sporcuya verdiği yardımlardan dolayı Parkhayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Enis Arabacı’ya kulübümüz adına teşekkürü borç biliyorum. Bu sene basketbolda forma reklamımız Parkhayat Hastaneleri olarak geçecektir”dedi.
Parkhayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Enis Arabacı, “Biz daha önce de Afyon Belediyespor’un basketbol takımına sponsorluk yapmıştık. Biliyorsunuz Park Hastanesi olan ismimizi artık ulusal bir marka olma hedefiyle Parkhayat olarak değiştirmiştik. Bu yıl da Afyon Belediyespor basketbol takımı, gerek Belediye Başkanımızın destekleri ve gerekse yönetim kurulu üyelerinin çalışmaları ile çok güzel ve çok güçlü bir takım oldu. Bizim de Parkhayat ailesi olarak çorbada tuzumuz bulunsun istedik. İnşallah takımımız bu yıl Afyonkarahisar’ı en iyi şekilde temsil ederek Türkiye Basketbol Ligi’nden Süper Lig’e yükselecektir. Bu hedef için gerekli seyirci desteğinin de olduğu malumumuz. Biz de elimizden geldiğince ilimizin bu güzel kulübüne hem maddi yönden hem de sağlık ihtiyaçları yönünden destek olmak için böyle bir anlaşmayı kabul ettik. Bu oluşuma emeği geçen başta Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’a, Kulüp Başkanımız Hüseyin Çetinbaş’a, değerli kardeşimiz Tamer Dişbudak’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum. Anlaşmamız hayırlı olsun inşallah” ifadesine yer verdi.
Parkhayat Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Enis Arabacı ile Afyon Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Çetinbaş ile birlikte sponsorluk anlaşmasını imzaladı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme