Park Sağlık Koleji 105 mezun verdi

Park Sağlık Koleji 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı, Özel Park Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezuniyet ve meslek yemin töreni dün Hattat Ahmet Karahisari Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi.'6. YILDA DÖRDÜNCÜMEZUNİYET'Diploma ve Meslek Yemin Töreninde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra açılış konuşmasını Okul Müdürü Zehra Akduman yaptı. Özel Park Sağlık Koleji'nin 2013-2014 eğitim ve [&hellip]

Park Sağlık Koleji 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı, Özel Park Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezuniyet ve meslek yemin töreni dün Hattat Ahmet Karahisari Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.
“6. YILDA DÖRDÜNCÜ
MEZUNİYET”
Diploma ve Meslek Yemin Töreninde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra açılış konuşmasını Okul Müdürü Zehra Akduman yaptı. Özel Park Sağlık Koleji’nin 2013-2014 eğitim ve öğretim yılında öğrenime açıldığını hatırlatan Akduman, “Okulumuzun 6’ıncı yılında dördüncü mezunlarımızı veriyor olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Park Koleji bölgede ve Afyonkarahisar’da yükselen değer olmaya devam ediyor. Mezunlarımızı yeni yaşamlarına uğurlamanın coşkusunu, heyecanını ve mutluluğunu hep bir arada yaşıyoruz. Velilerimizin büyük özveri ve gayretle büyütüp yetiştirdiği, bizlere emanet ettiği evlatlarını emanet sahibi olarak mezuniyetle birlikte teslim ediyoruz. Bize güvenip teslim ettiğiniz yavrularınızı Park Koleji öğrencileri olarak en iyi şekilde yetiştirip sağlık sektörüne ve topluma kazandırmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.” dedi.
“DOĞRULUK VE ADALETTEN
AYRILMAYIN”
Park Sağlık Koleji eğitimcilerinin öğrencilerini yeterli bilgi ve klinik beceriye sahip, öğrenciyi eleştirisel düşünmeye yönlendirdiğini belirten Akduman, “Mezun ettiğimiz öğrencilerimiz kişiler arası iletişimi iyi, olumlu kişilik özelliklerine sahip, mesleğini ve kendini sürekli geliştiren kişiler olacaklar. Aynı zamanda ekip çalışması yapabilecek, bilgi ve beceriye dönüştürebilecek, hızlı karar verebilme gibi özellikleri ve nitelikleri barındıran bir mesleğin mensubu olacaklar. Bu iş disiplinli olmayı gerektiren, merhametli eller isteyen bir meslektir. Mezunlarımız, bu mesleği yaparken güler yüzlü, yapıcı, empati kuran, şefkatli ve merhametli olmalıdırlar. Kaybeden olmamak için doğruluk ve adaletten hiç ayrılmayınız. İnsanları ve mesleğinizi daima sevin ve saygı gösterin.” diye konuştu.
“GENÇ SAĞLIKÇILARIMIZI YÜREKTEN ALKIŞLIYORUM”
Park Sağlık Koleji Genel Koordinatörü Fesih Aktaş törenin son konuşmasını yaptı. Mutlu olup, heyecan duyma yolunun insanların ruhlarına hitap etmekten geçtiğini söyleyen Aktaş, “Büyük bir emekle yetiştirdiğimiz pırıl pırıl gençlerimizin kendi kişisel çıkarlarının ötesine geçen bir amaca hizmet edeceklerine inanıyorum. Bu inanç, bu ruh onlarda var.” şeklinde konuştu. Aktaş konuşması akabinde bir önceki akşam tüm sağlıkçılara ithafen yazdığını belirttiği “Beyaz Önlük” adlı şiirini okudu.
TÖREN SONU KEPLER HAVAYA
Tören bayrak ve flama teslimiyle devam etti. Dereceye giren öğrencilerden okul birincisi Melisa Saraka’ya ödülünü Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Boztepe verdi. Okul ikincisi Hatice Oğuz’a ödülünü Valilik Hukuk Müşaviri Mehmet Özşahin verdi. Okul üçüncüsü Gizem Özbanaz’a ödülünü Milli Eğitim Şube Müdürü Gürbüz Bıdık verdi. Tören meslek yemini, veda şiirinin okunması, folklor gösterisi ve kep atma ile tamamlandı. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme