Park Hastanesi’ne en anlamlı teşekkür

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, şehit aileleri ve gazilerden katılım payı almayan Özel Park Hastanesi’ni ziyaret etti. Kumartaşlı, Park Hastanesi’nin hassasiyeti için Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Enis Arabacı’ya teşekkür plaketi takdim etti Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail [&hellip]

Park Hastanesi'ne en anlamlı teşekkür

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, şehit aileleri ve gazilerden katılım payı almayan Özel Park Hastanesi’ni ziyaret etti.

Kumartaşlı, Park Hastanesi’nin hassasiyeti için Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Enis Arabacı’ya teşekkür plaketi takdim etti

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Özel Park Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Enis Arabacı’yı ziyaret etti. Ziyarette derneği tanıtan İsmail Kumartaşlı, “Derneğimiz, 43 ilde ve 17 ilçede şubesi olan bir dernek. Afyonkarahisar’da il bazında değişik faaliyetlerde bulunmaktayız. Üyelerimizin haklarını savunmaktayız. Şehit aileleri ve gazilere hastanelerde öncelik sağlanması, onlardan katılım payı alınmaması gibi düzenlemeleriniz var. Maalesef, kanuni ve vicdani zorunluluğu olmasına rağmen, bunu göremiyorduk. Sizin hastanenizde şehit aileleri ve gazilerden katılım payı alınmayacağını belirttiniz. Afyonkarahisar’daki şehit aileleri ve gaziler adına size teşekkür ediyoruz” dedi.
“ŞEHİTLERİMİZE
HERKES ÜZÜLÜYOR”
Özel Park Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Enis Arabacı ise, dernek faaliyetlerini takip ettiğini belirtti. Toplumdaki hassasiyetler doğrultusunda görev yaptıklarını belirten Arabacı, “Afyonkarahisar derneği olarak ciddi bir faaliyet içindesiniz. Geride kalanların mağduriyetini azaltmaya yönelik çaba içindesiniz. Biz Afyon Park Hastanesi olarak, benzer hassasiyetleri görüyoruz. Şehit haberleri duyulduğunda herkes yeni bir acı hissediyor. Ben psikiyatrist olarak da vatandaşların neler hissetlerini görebiliyorum. Ülkemizin bize göre en büyük sorunu terör” diye konuştu.
“ELİMİZDEN NE GELİRSE
YAPMAYA HAZIRIZ”
Yeni yıl için terörün sona ermesini ve huzur ortamının sağlanmasını temenni eden Arabacı, “Şehit aileleriyle ilgili üzerimize ne düşerse onu gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız. Ben bu nazik ziyaretiniz için de size çok teşekkür ediyorum. İnşallah huzur açısından daha iyi bir yıl olur diye umuyoruz” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

ÜYE SAYIMIZ ARTMASIN

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, üye sayısının artmasını istemeyen bir dernek olduklarını vurguladı. Kumartaşlı, “Yeni yılımızda inşallah biz şehit haberi almayız. Üyelerimizin artmasını istemiyoruz. Son 1 yılda 11 şehit verdik” dedi.

Bakmadan Geçme