• Haberler
  • Genel
  • Park Hastanesi’nde hüzünlü tören – Kocatepe Gazetesi

Park Hastanesi’nde hüzünlü tören – Kocatepe Gazetesi

Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi gördüğü sırıda yaşamını yitiren Özel Park Hastanesi doktorlarından Bekir Kalaycı için, hastane bahçesinde tören düzenlendi Bir süre önce yakalandığı hastalık dolayısıyla tedavi altına alınan Dr. Bekir Kalaycı, yaşamını yitirdi. Kalaycı için Özel Park Hastanesi bahçesinde tören düzenlendi. Cenaze törenine Kalaycı’nın ailesinin yanı sıra arkadaşları, doktorlar ve hastane çalışanları katıldı.Özel [&hellip]

Park Hastanesi'nde hüzünlü tören

Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi gördüğü sırıda yaşamını yitiren Özel Park Hastanesi doktorlarından Bekir Kalaycı için, hastane bahçesinde tören düzenlendi

Bir süre önce yakalandığı hastalık dolayısıyla tedavi altına alınan Dr. Bekir Kalaycı, yaşamını yitirdi. Kalaycı için Özel Park Hastanesi bahçesinde tören düzenlendi. Cenaze törenine Kalaycı’nın ailesinin yanı sıra arkadaşları, doktorlar ve hastane çalışanları katıldı.
Özel Park Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Enis Arabacı, Kalaycı’nın vefatı dolayısıyla yaşadığı üzüntüyü dile getirdi. Arabacı, “Son iki aylık hastalığı süresince, sonuca tesir eden bir şeyler yapamadık. Tıbbın yetersiz kaldığı bir durum ile karşı karşıyaydık, takdiri ilahi böyle tecelli etti. Bekir Kalaycı, kendisini çok iyi geliştirmiş, hekimlik mesleğini en iyi şekilde icra eden bir arkadaşımızdı. Bunun yanında çok beyefendi bir kişiydi. Bekir kardeşimiz, hastanemizin temel taşlarındandı, hepimizin üzerinde çok büyük emeği var. Afyonkarahisar çok değerli bir hekimini kaybetti. İnanıyorum ki, hastalarının hayır duası, onu yalnız bırakmayacak. Allah rahmet eylesin. Geride bıraktığı eşi, çocukları ve yakınları ile hepimize sabır versin” dedi.
Arabacı’nın konuşmasının ardından Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi. Kalaycı’nın cenazesi, İmaret Cami’nde cuma namazına müteakip kılının cenaze namazının ardından Kocatepe Mezarlığı’na defnedildi.
Evli ve 2 çocuk babası olan Kalaycı, beyninde oluşan kitleden dolayı Hacettepe Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılmış, 2 ay süren tedavi sürecinde, aynı hastanede yaşamını yitirmişti. Kalaycı, 36 yaşındaydı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme