• Haberler
  • Genel
  • Park Hastanesi, bölgesel hastane olma yolunda ilerliyor

Park Hastanesi, bölgesel hastane olma yolunda ilerliyor

Özel Park Hastanesi ilimize Emirdağ'dan sonra Uşak ilinin Banaz ilçesinden ve Kütahya'nın Altıntaş ilçesinden direk otobüs seferleri başlattı Özel Park Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Mustafa Enis Arabacı, Mart ayının başında Uşak'ın Banaz ilçesinden günde iki sefer olmak üzere, Kütahya'nın Altıntaş ilçesinden ise haftanın 3 günü otobüs seferlerinin başlatılmasında öncülük yaptıklarını ifade etti. Dr.Arabacı bu ilçelerden [&hellip]

Park Hastanesi, bölgesel hastane olma yolunda ilerliyor

Özel Park Hastanesi ilimize Emirdağ’dan sonra Uşak ilinin Banaz ilçesinden ve Kütahya’nın Altıntaş ilçesinden direk otobüs seferleri başlattı

Özel Park Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Mustafa Enis Arabacı, Mart ayının başında Uşak’ın Banaz ilçesinden günde iki sefer olmak üzere, Kütahya’nın Altıntaş ilçesinden ise haftanın 3 günü otobüs seferlerinin başlatılmasında öncülük yaptıklarını ifade etti. Dr.Arabacı; bu ilçelerden gelen insanların sağlık hizmeti almalarının yanında Afyonkarahisar’ın alışveriş merkezlerinden, otellerinden, pazarlarından da yararlandıklarını böylece Afyonkarahisar ekonomisine katkıda bulunduklarını söyledi.
Bölge hastanesi olmanın gerektirdiği şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Dr.Mustafa Enis Arabacı, hastanelerine bölge illerin il merkezlerinden olduğu gibi, Kütahya’dan Altıntaş, Dumlupınar, Aslanapa ilçelerinden, Uşak’dan Banaz ilçesinden, Konya’nın Akşehir, Yunak, Çeltik, Tuzlukçu ilçelerinden, Eskişehir’in Han, Çifteler ilçeleri ve Isparta’nın Yalvaç ilçesinden de yoğun bir şekilde hastaların geldiğini ekledi.
Ek bina Haziran’da bitiyor
Haziran ayında inşaatı tamamlanacak olan ek bina ile ilgili bilgiler de veren Dr.Mustafa Enis Arabacı, Afyonkarahisar’la ismi özdeşleşen ve marka haline gelen termalin, mermerin, sucuğun, kaymağın yanına sağlıkla ilgili bir markayı eklemeye çalıştıklarını ve bölgede kaliteli ve güven veren sağlık hizmeti denilince ilk akla Park Hastanesinin gelmesini hedeflediklerini, amaçlarının sadece bölgede değil ülke çapında ve yurtdışında da akredite ve referans bir hastane olmak olduğunu söyledi.
40 hekim görev yapacak
Toplamda 15 bin metrekare kapalı alana, 40 hekim, 21 branş, 120 hasta yatağı, 6 ameliyathane, 28 erişkin yoğun bakım, 10 yeni doğan yoğun bakım yatağı ile bölgenin en büyük ve kapsamlı hastanesi olacaklarını söyleyen Dr.Mustafa Enis Arabacı, yoğun bakım hastalarının da Afyonkarahisar dışına sevkine gerek kalmayacağını hatta Uşak, Isparta, Denizli, Eskişehir, Kütahya gibi illerden yoğun bakım hastalarının sevk edileceği bir merkez haline gelebileceklerini ifade eden Dr. Arabacı; “Bütün çalışmalarımız, hasta ve yakınlarına kaliteli ve güven veren bir sağlık hizmeti verebilmek içindir. Hastanemizden hizmet alan hastaların ‘bizim hastanemiz’ diyebildikleri bir merkez oluşturmaya çalışıyoruz ve sloganımızı da bu sözler üzerine oluşturduk. Yazılı ve görsel tanıtımlarda ‘Sizin Hastaneniz’ sloganını bu sebeple kullanıyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme