Park Hastanesi Akıllı Bina ile fark yaratacak

Özel Park Hastanesi'nin henüz faaliyete geçmeden dikkat çeken yeni ek binasını Hastane Müdürü Şükrü Tunçbilek anlattı. Özel sağlık sektöründe 'örnek ve prestij' bir yatırım olarak yer alacağını vurguladığı ek (akıllı) binanın Ağustos ayında hizmete açılmasının planlandığını aktaran Tunçbilek, mesai gözetmeden gece gündüz cansiperane çalışıldığını söylediAkıllı binaya çok özenildi Özel Park Hastanesi Müdürü Şükrü Tunçbilek, hastanenin [&hellip]

Park Hastanesi Akıllı Bina ile fark yaratacak

Özel Park Hastanesi’nin henüz faaliyete geçmeden dikkat çeken yeni ek binasını Hastane Müdürü Şükrü Tunçbilek anlattı.

Özel sağlık sektöründe “örnek ve prestij” bir yatırım olarak yer alacağını vurguladığı ek (akıllı) binanın Ağustos ayında hizmete açılmasının planlandığını aktaran Tunçbilek, mesai gözetmeden gece gündüz cansiperane çalışıldığını söyledi
Akıllı binaya çok özenildi
Özel Park Hastanesi Müdürü Şükrü Tunçbilek, hastanenin yeni yatırımının seyri hakkında bilgiler verdi. Hastanenin 2006 yılında faaliyete başladığında binanın bir servis katını kullanırken, 2008 yılının sonlarına doğru 3 servis katının, polikliniklerin ve hastane fiziki yapısının ihtiyaca cevap verememesi sebebiyle ek bina yapımının gündeme geldiğini dile getiren Hastane Müdürü Şükrü Tunçbilek; “Hastanemizin inşaatını 2009 yılında başlattığımız ek binamız, çağın sağlık gereksinimlerini en üst donanımda tüm detaylarıyla projelendirilmiş bir (akıllı bina) hastane projesiyle yatırıma başladık.Yatırım sürecinde, Afyonumuzun ve komşu illerden gelen hasta ve hasta yakınlarının rahat, hızlı ve daha konforlu sağlık hizmeti almalarına yönelik yeni poliklinik bölümleri, geniş kafeterya bekleme salonları, ilave yoğun bakımlar, ameliyathaneler planlama, çağdaş görünüm ve akıllı bina teknolojisi ile uyumunun sağlanmasına özen gösteriyoruz.” dedi.
Amaç nitelikli sağlık hizmeti
Özel Park Hastanesi ek binasını Ağustos ayında hizmete açmayı planladıklarını söyleyen Hastane Müdürü Şükrü Tunçbilek, ek bina kapsamında Fizik Tedavi Ünitesi ve Göğüs Hastalıkları branşlarında da sağlık hizmeti sunumuna başlayacaklarını kaydetti. Tunçbilek, bölgenin en yüksek görüntü kalitesine sahip MR cihazı yatırımından sonra ek binada, yeni laboratuar, Radyoloji Ünitesi, Güzellik Merkezi, EMG yatırımlarını gerçekleştirerek hizmete sunacaklarını ifade etti. Hastane Müdürü Şükrü Tunçbilek, tüm emeğin sağlıklı işlemesi ve nitelikli olması için sağlık sektöründeki gelişmeleri takip etmenin yanı sıra mimari, teknik araştırma ve destek almayı ihmal etmediklerine dikkat çekti. Tunçbilek; “Hastanemizde şu anda 220 personel hizmet veriyor. Yeni bina ile bu sayının yaklaşık 350’ye çıkacağını düşünüyoruz. Yatak kapasitemizde buna paralel olarak 150’ye ulaşacak. Mevcut branşlarda yeni hekimler göreve başlarken Kütahya, Uşak ve Akşehir gibi yörelerden yoğun hasta talebine cevap verilerek özel hastanecilikte bölge hastanesi olma iddiasının hakkını vereceğiz.” diye konuştu.
Bürokrasiden destek tam
Ana binanın 2000’li yıllardaki inşaatından beri görev yaptığını belirten Hastane Müdürü Şükrü Tunçbilek, özel hastaneciliğin hükümetin destekleyici politikalarıyla bugünlere geldiğini ve sağlık sektöründe kalıcı olabilmek için hastanelerin kendisini yenileyip, hizmet sunumunda memnuniyet oluşturmanın çok önemli olduğunun altını çizdi. Tunçbilek; “Özellikle son l yıldır bir ayağımız sürekli Ankara’da idi. Yapılması gereken bürokratik işlemlerde Sayın Çevre ve Orman Bakanımız Veysel Eroğlu, Milletvekillerimiz Sait Açba ile Çevre ve Orman Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Cihan Pektaş’ın çok büyük desteklerini gördük. Bürokrasinin Afyonkarahisar ayağında ek bina inşaatımızın başlamasından itibaren Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’ın da ilgi ve desteklerinden büyük mutluluk duyduk.” şeklinde konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme