• Haberler
  • Genel
  • Park Afyon’un inşaatı başladı – Kocatepe Gazetesi

Park Afyon’un inşaatı başladı – Kocatepe Gazetesi

İsmi, Afyonkarahisarlılar tarafından konulan büyük alışveriş merkezi Park Afyon’da kaba inşaat çalışmaları başladı Eski Otogar alanında yapılması plananlanan ve 120 milyon dolara mâl olacağı hesaplanan Park Afyon’da, kaba inşaat çalışmaları başladı. Kiralamasını, konsept planlamasını ve uzun dönemli yönetimini ECE Türkiye'nin üstlendiği ve 42 bin metrekare kiralanabilir alana sahip yaklaşık 160 mağazadan oluşan projede, birçok farklı [&hellip]

Park Afyon'un inşaatı başladı

İsmi, Afyonkarahisarlılar tarafından konulan büyük alışveriş merkezi Park Afyon’da kaba inşaat çalışmaları başladı

Eski Otogar alanında yapılması plananlanan ve 120 milyon dolara mâl olacağı hesaplanan Park Afyon’da, kaba inşaat çalışmaları başladı. Kiralamasını, konsept planlamasını ve uzun dönemli yönetimini ECE Türkiye’nin üstlendiği ve 42 bin metrekare kiralanabilir alana sahip yaklaşık 160 mağazadan oluşan projede, birçok farklı mekan bulunacak. Projede ulusal ve uluslararası moda markaları, çok katlı mağaza, hipermarket, teknoloji market, çocuk eğlence merkezi, buz pisti, sinema ve 2 bin kişi oturma ka-pasiteli yeme içme alanının yanısıra yerel ve dünya mutfağından lezzetler sunan seçkin kafe ve restoranlar da yer alacak. Açık ve kapalı olmak üzere toplam 1.150 araç kapasiteli otoparkın da bulunduğu alışveriş merkezinin 2015 yılı sonbaharında açılması planlanıyor.
“GÜVENİMİZ SONSUZ”
ECE Türkiye Genel Müdürü Andreas Hohlmann “Park Afyon’un kaba inşaatına Mart ayı başında başlandı. Perakende grupları ile görüşmelerimiz devam ediyor. Gerek yerli gerekse yabancı perakendecilerin alışveriş merkezimize gösterdikleri ilgi mutluluk verici. Proje kalitesi, güçlü marka karması ve yatırımcımız ile kurmuş olduğumuz sinerji sayesinde Park Afyon’un yakalayacağı başarıya güvenimiz sonsuz” dedi.
İSMİ HALK BULDU
Afyon Girişim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Karacak ise “Gerçekleştirmiş olduğumuz yarışmaya yaklaşık 3.500 kişi katıldı. Bu kampanya ile Afyon halkı ve alışveriş merkezimiz arasında projenin erken safhalarında duygusal bir bağ oluşturmayı hedefledik. Alınan sonuçtan çok memnunuz. Yarışmamıza katılan Afyon halkına projemize gösterdikleri destek ve katılımları için teşekkür ediyoruz. Afyonlu işadamları tarafından Afyonkarahisar için hayata geçirilen bu projenin, şehrimizin yüz akı projelerinden olacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme