Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Park Afyon’un “bayrak”la imtihanı

Vatandaşa Türk bayrağı dağıtan

Vatandaşa Türk bayrağı dağıtan Vefa Grubu görevlileri Park Afyon görevlileri tarafından engellenince kriz çıktı. Park Afyon AVM’nin eleştirilerle ilgili doyurucu bir açıklama yapamayışı tepkileri büyüttü. Vatandaşlar “Park Afyon binlerce bayrak dağıtarak kendini affettirmeli” önerisinde bulundu

 

Park Afyon Alışveriş Merkezi’nin güvenlik görevlilerinin sebep olduğu “bayrak” krizi sonrasında Park Afyon AVM’den özür mesajı yayımlandı.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Vefa Destek Grupları tarafından şehir merkezinin belli noktalarında vatandaşlara Türk bayrağı dağıtılıyordu. Park Afyon Alışveriş Merkezinde bayrak dağıtmak istediğini belirten Vefa Destek Grubu Üyesi Bilal Işıklı, Alışveriş Merkezi güvenlik görevlileri tarafından hakaret edilerek dışarı atıldığını iddia etti. Vefa Destek Grubu üyesi görevlinin konuyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklama kısa sürede geniş yankı buldu. Bu paylaşımın altına yüzlerce vatandaş alışveriş merkezini kınayan mesajlar yazdı.
PARK AFYON’DAN DOYURUCU AÇIKLAMA YOK
Park Afyon’un görevlilerinin bayrak dağıtanlara gösterdiği tutum kısa sürede büyük tepki görünce Park Afyon AVM yöneticileri değişik kanallardan açıklama yapma gayretine girdi. Park Afyon AVM tarafından kurumsal bir açıklama yapılamazken, AVM yöneticilerinden bazıları ulaşibildikleri noktalardan konuya açıklık getirmeye çalıştı. Park Afyon gibi kurumsal bir yapının iletişim konusundaki bu yetersizliği ayrı bir eleştiri konusu oldu.
Park Afyon tarafından yapıldığı belirtilen açıklamalarda bayrak dağıtımına engel oldukları belirtilen güvenlik görevlisi ile onun amirine gerekli uyarıların yapıldığı bildirildi.
“ÖZRÜNÜZ KABAHATİNİZDEN BÜYÜK”
Park Afyon AVM’ye tepki gösterenler arasında yer alan Bakkallar Odası Başkanı Cengiz Üstün, “Sanki sosyal mesafe hassasiyetini içeriye müşteri alırken gösteriyor musunuz ki? Özrünüz kabahatinizden büyük. Hem sosyal mesafeye uymayacaksınız, hem de şanlı bayrağımın dalgalanmasına müsaade etmeyeceksiniz. Siz kendinizi ne zannediyorsunuz?” diye tepkisini dile getirirken, işadamı Galip Şanlı da “Türk bayrağına uzanan el her kimin olursa olsun kırarız” dedi.
“BİNLERCE BAYRAK DAĞITIN”
Park Afyon AVM’nin yönetmekte ve müdahalede son derece başarısız kaldığı “bayrak” krizi sonrasında pek çok Afyonkarahisarlı “Park Afyon AVM şehir merkezinde binlerce bayrak dağıtarak özrünü ilan etmeli” çağırısında bulundu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti