Park Afyon'dan annelere pırlanta yüzük

Afyonkarahisar'ın en önemli alış veriş merkezlerinden olan Park Afyon, Anneler Günü'nü Çarkıfelek etkinliğiyle kutluyor. 12 Mayıs'ta Park Afyon mağazalarından tek seferde 100 TL ve üzeri alışveriş yapan tüm ziyaretçiler, kampanyaya katılmaya hak kazanacak. 14 ila 22 saatleri arasında AVM'nin zemin katında yer alan stantta alışveriş fişlerini beyan ederek kayıt yaptıran tüm ziyaretçiler, Çarkıfelek'i çevirerek hediye [&hellip]

Afyonkarahisar’ın en önemli alış veriş merkezlerinden olan Park Afyon, Anneler Günü’nü Çarkıfelek etkinliğiyle kutluyor. 12 Mayıs’ta Park Afyon mağazalarından tek seferde 100 TL ve üzeri alışveriş yapan tüm ziyaretçiler, kampanyaya katılmaya hak kazanacak. 14 ila 22 saatleri arasında AVM’nin zemin katında yer alan stantta alışveriş fişlerini beyan ederek kayıt yaptıran tüm ziyaretçiler, Çarkıfelek’i çevirerek hediye kazanacak.
AYNI KİŞİ BİR KEZ KATILABİLECEK
Aynı kişinin, aynı gün içerisinde en fazla bir kez katılabileceği kampanyanın büyük hediyesi pırlanta bir yüzük olacak. Öte yandan Çarkıfelek’te bu hediyenin yanı sıra 24 parça yemek takımı, düdüklü tencere, blender, tost makinesi, elektrikli süpürge, çay makinesi gibi birçok ürünlerinde bulunduğu öğrenildi.

Bakmadan Geçme