Park Afyon, her adımınızı iyiliğe çeviriyor

Afyonkarahisar'ın alışveriş, eğlence ve buluşma noktası Park Afyon, Help Steps ile yaptığı iş birliği çerçevesinde misafirlerini 'Attığımız Her Adımda İyilik Var!' projesine katılmaya çağırıyor   Zafer Bölgesi'nin en gözde alışveriş merkezi Park Afyon, yine çok özel bir projeye imza atıyor. Park Afyon'un Help Steps ile yaptığı iş birliği çerçevesinde AVM ziyaretçilerinin ve çalışanlarının attığı adımlar [&hellip]

Afyonkarahisar’ın alışveriş, eğlence ve buluşma noktası Park Afyon, Help Steps ile yaptığı iş birliği çerçevesinde misafirlerini “Attığımız Her Adımda İyilik Var!” projesine katılmaya çağırıyor

Zafer Bölgesi’nin en gözde alışveriş merkezi Park Afyon, yine çok özel bir projeye imza atıyor. Park Afyon’un Help Steps ile yaptığı iş birliği çerçevesinde AVM ziyaretçilerinin ve çalışanlarının attığı adımlar “Attığımız Her Adımda İyilik Var!” projesi üzerinden bağışa dönüşüyor. “Attığımız Her Adımda İyilik Var!” projesine katılmak isteyen ziyaretçilerin uygulamayı yükledikten sonra “PARKAFYON2021” davet kodunu girmesi yeterli oluyor.
TAKIMLARINIZA BAĞIŞLAYIN
Bir akıllı telefon uygulaması olan Help Steps’i kullanan misafirler, attıkları adımların günlük TL karşılığına göre hesaplanacak toplam tutarı, Help Steps hesaplarında görebiliyor. Ardından da biriktirdikleri tutarı uygulama içerisindeki Kızılay, KAYD, AHBAP, HAÇİKO, TOG, TEGV, TOFD, UCİM gibi 21 kurumdan seçtiklerine bağışlayabiliyor. Ayrıca taraftarlar da Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Fenerbahçe Spor Kulübü ve Galatasaray Spor Kulübü’ne de adımlarını bağışlayarak destek olabiliyor.
Projeye, Park Afyon’un yanı sıra ECE Türkiye’nin yönetim portföyünde yer alan Marmara Park, Aqua Florya, Antalya Migros AVM ve TerraCity alışveriş merkezleri de katılıyor. ECE Türkiye’nin genel merkezinde ve bağlı 10 alışveriş merkezinde çalışan tüm personeli de projeye destek veriyor.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Bakmadan Geçme