Park Afyon AVM, Aralık Ayında Dolu Dolu

Park Afyon AVM, Aralık ayında çocuklar için birbirinden eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Çocuklar, Robocar Poli etkinliği ile eğlenceli anlar yaşarken yeni yıl atölyeleriyle de el becerilerini ve hayal güçlerini geliştirecek

Park Afyon AVM, Aralık ayında da etkinlikleriyle ziyaretçilerine eğlenceli anlar sunmaya devam ediyor. Birbirinden farklı etkinlikler hazırlayan Park Afyon AVM, çocukların Robocar Poli ile oyunlar oynayacakları ve yeteneklerini keşfedecekleri birbirinden farklı aktivitelere ev sahipliği yapacak.

ÇOCUKLAR ROBOCAR POLI İLE EĞLENCELİ VAKİT GEÇİRECEK

Park Afyon AVM’de 16-17 Aralık tarihlerinde, “Robocar Poli” çocuk etkinliği düzenlenecek. Bu etkinlik, çocuklara hem eğlenceli vakit geçirme fırsatı sunacak hem de onların gelişimine katkıda bulunacak. -1. katta gerçekleşecek ve 4-12 yaş arası çocuklara açık olacak etkinlik, 14:00, 16:00 ve 18:00 saatlerinde başlayacak ve her seans 45 dakika sürecek. Bu süre zarfında çocuklar, Robocar Poli karakterleriyle tanışacak, interaktif oyunlar oynayacak ve eğlenceli zaman geçirecekler. Robocar Poli’nin renkli dünyasını anlatacak ücretsiz etkinlik, çocuklara keyifli bir zaman geçirme fırsatı sunacak.

MİNİK ZİYARETÇİLER YETENEKLERİNİ KEŞFEDECEK

23-24 Aralık tarihlerinde ise Park Afyon AVM’nin -1. Katında düzenlenecek dört seanslık renkli ve eğlenceli yeni yıl atölyelerinde çocuklar, hayal güçlerini kullanarak kendilerine özgü eserler ortaya çıkaracak. 23 Aralık’taki atölyede çocuklar kendi yeni yıl çerçevelerini tasarlayacak ve yeteneklerini konuşturacak. 24 Aralık’ta ise kar küresi yapımı atölyesi gerçekleşecek. Kendi kar kürelerini tasarlamanın keyfini yaşayacak çocuklar, eğlenceli anılar biriktirecek. Etkinliğe, 4-12 yaş arasındaki çocuklar ücretsiz olarak katılabilecek. Her bir seansı 30 dakika sürecek atölyelerin kontenjanları 25 kişiyle sınırlı olacak.

Bakmadan Geçme