Park Afyon, Aksaray’a örnek oldu

Aksaray’da eski terminal alanının şehre kazandırılması için Afyonkarahisar’da Park Afyon örneği incelendi Aksaray Belediyesi yetkilileri, Aksaray’daki eski terminal alanındaki mülk sahipleri ile Afyonkarahisar’daki Park Afyon örneğini inceledi. Aksaray’ın eski terminalinin kentsel dönüşüm çerçevesinde değerlendirilmesi için yapılan çalışmalar çerçevesinde Afyonkarahisar’daki eski otogar alanında yapılan inşaatlar örnek gösterildi. Aksaray Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:“Eski terminal bölgesinde [&hellip]

Park Afyon, Aksaray'a örnek oldu

Aksaray’da eski terminal alanının şehre kazandırılması için Afyonkarahisar’da Park Afyon örneği incelendi

Aksaray Belediyesi yetkilileri, Aksaray’daki eski terminal alanındaki mülk sahipleri ile Afyonkarahisar’daki Park Afyon örneğini inceledi. Aksaray’ın eski terminalinin kentsel dönüşüm çerçevesinde değerlendirilmesi için yapılan çalışmalar çerçevesinde Afyonkarahisar’daki eski otogar alanında yapılan inşaatlar örnek gösterildi.
Aksaray Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:
“Eski terminal bölgesinde bulunan 83 mülk sahibi ile kentsel dönüşüm konusunda daha öncede ön görüşme ve istişare toplantısı yapan Aksaray Belediyesi, bu projenin bir benzerinin uygulandığı Afyon ilinde yönelik mülk sahipleri ile birlikte gezi ve inceleme çalışmasına öncülük etti.”
PARK AFYON’DA
160 MAĞAZA OLACAK
Afyonkarahisar’da işadamlarının bir araya gelerek oluşturduğu Afyon Girişim A.Ş. tarafından eski otogar alanına alışveriş merkezi inşa ediliyor. Park Afyon adını taşiyacak alışveriş merkezinde 160 mağaza, ulusal ve uluslararası moda markaları, çok katlı mağaza, hipermarket, teknoloji market, sinema, eğlence üniteleri ve 2 bin kişi oturma kapasiteli yeme içme alanının yanı sıra dünya mutfağından örnekler sunan kafe ve restoranlar da yer alacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Park Afyon’da kaliteli yalıtım

DuPont™ Tyvek® ile bina ömrü boyunca yüksek enerji tasarrufu ve dış etkenlere karşı koruma sağlıyor

Yüksek enerji verimliliği sunan çevre dostu DuPont™ Tyvek® ürünleri, Türkiye’de de inşaat profesyonelleri tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Türkiye’nin önde gelen büyük projelerinde yer alan DuPont™ Tyvek; Trump Towers, Florence Nightingale Hastanesi, Middleist Ortadoğu Şirketler Grubu, Bilim İlaç Fabrikası gibi büyük ve prestijli projelerinde kullanıldı. DuPont™ Tyvek®, son olarak Afyon’un yeni yaşam merkezi olmayı hedefleyen Afyon Park AVM projesinde de tercih edildi.

Bakmadan Geçme