Para-Tekvando da Afyonlu Çavdar 3. oldu

Türkiye Tekvando Federasyonu'nun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Para-Tekvando Türkiye Şampiyonası 5 Ağustos tarihinde Nevşehir'de yapıldı. Müsabakaya Afyonkarahisar'dan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörü İsmail Bulduk ile sporcu Meryem Betül Çavdar katıldı. 44 kilogram 58 kilogram bayanlar kategorisinde ter döken Çavdar, ilk kez katıldığı bu şampiyonada Türkiye üçüncüsü olmayı başardı.Gençlik Hizmetleri ve Spor [&hellip]

Türkiye Tekvando Federasyonu’nun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Para-Tekvando Türkiye Şampiyonası 5 Ağustos tarihinde Nevşehir’de yapıldı. Müsabakaya Afyonkarahisar’dan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörü İsmail Bulduk ile sporcu Meryem Betül Çavdar katıldı. 44 kilogram 58 kilogram bayanlar kategorisinde ter döken Çavdar, ilk kez katıldığı bu şampiyonada Türkiye üçüncüsü olmayı başardı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tekvando Antrenörü İsmail Bulduk, “İlk defa katıldığımız Para-Tekvando Türkiye Şampiyonası’nda üçüncü olmayı başardık. Bundan sonraki hedefimiz Türkiye Şampiyonluğu ve ardından da Avrupa ve Dünya Şampiyonaları’na katılıp ülkemizi en iyi şeklinde temsil etmek istiyoruz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme