Panik butonu alarmı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'da Bankalar Caddesi’nde bulunan bir bankanın panik butonunun çalması polisi harekete geçirdi Bankalar haftanın ilk günü olması dolayısıyla çok yoğun bir gün geçirdi. Tam yoğunluğun hat safhaya ulaştığı öğleden sonra İş Bankası Şubesi'nden gelen alarm sinyali Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü'nü harekete geçirdi. Alarm sinyali gelen bankaya çok sayıda polis sevk edildi. Hemen banka şubesine giren sivil [&hellip]

Panik butonu alarmı

Afyonkarahisar’da Bankalar Caddesi’nde bulunan bir bankanın panik butonunun çalması polisi harekete geçirdi

Bankalar haftanın ilk günü olması dolayısıyla çok yoğun bir gün geçirdi. Tam yoğunluğun hat safhaya ulaştığı öğleden sonra İş Bankası Şubesi’nden gelen alarm sinyali Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü’nü harekete geçirdi. Alarm sinyali gelen bankaya çok sayıda polis sevk edildi. Hemen banka şubesine giren sivil ve resmi ekipler alarm sinyale ile ilgili araştırma yaptı.
Yapılan araştırma sonrasında yukarı katta bulunan panik butonunun yanlışlıkla basıldığı anlaşıldı. Herhangi bir sorun olmadığı anlaşılan banka şubesinde polisler, olayla ilgili tutanak tutarak bankadan ayrıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme