Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pandemiye özel şölen bu akşam

Pandemiye özel şölen bu akşam

Afyonkarahisar Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Av. M. Nilgün Seçen Covid-19 pandemi sürecinde çok sıkılan halka yönelik maske, mesafe kuralları çerçevesinde Taş Medrese de Uluslararası Afyonkarahisar Kültür ve Sanat Şöleni düzenleyeceklerini belirtti

 

Afyonkarahisar Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Av. Arabulucu M. Nilgün Seçen dernek üyeleriyle birlikte gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti.
Kocatepe Gazetesi’nin 56’ıncı kuruluş yıldönümünü kutlayan Seçen, Kocatepe Gazetesi’nin ilkeli, tarafsız, ciddi yayın çizgisini koruyan anlayışı ile güvenilir bir yayın organı olduğunu söyleyerek, gazeteniz Kocatepe’nin başarılı yayın hayatının devamını diledi.
Seçen ziyareti sırasında Afyonkarahisar Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği olarak Covid-19 pandemi sürecinde çok sıkılan halka yönelik maske, mesafe kuralları çerçevesinde bu akşam saat 17.00’de Gedik Ahmet Paşa Medresesi’nde (Taş Medrese) Uluslararası Afyonkarahisar Kültür ve Sanat Şöleni düzenleyeceklerini ifade etti. Bu şöleni Zafer Meydanı’nda uluslararası geniş bir katılımla yapmayı planladıklarını ancak pandemi sürecinin bunu engellediğini dile getiren Seçen, şölene Avrasya Sanat Kültür Edebiyat ve Bilim Federasyonu Genel Başkanı Savaş Ünal’ın da katılacağını kaydetti. Seçen, şölen kapsamında resim ve fotoğrafların sergileneceğini, kitap stantlarının olacağını, bugün açılışı yapılacak olan şölenin iki gün daha ziyarete açık tutulacağını sözlerine ekledi.
>> Kocatepe Haber Merkezi