• Haberler
  • Genel
  • Pandemiden sonra ilk kez bayramlaşma töreni yapılacak

Pandemiden sonra ilk kez bayramlaşma töreni yapılacak

Kurban Bayramı resmi bayramlaşma programı açıklandı   Kamu kurum ve kuruluşları, esnaf teşekkülleri, basın mensupları, oda ve sendikalar, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, köy muhtarları, mahalle muhtarları ve vatandaşların katılımıyla 21-22 Temmuz 2021 tarihlerinde yapılacak olan Kurban Bayramı bayramlaşma programı belirlendi. BAYRAMLAŞMA İKİNCİ GÜN YAPILACAK Afyonkarahisar Valiliği resmi bayramlaşma programı bayramın ikinci günü 21 Temmuz Çarşamba [&hellip]

Kurban Bayramı resmi bayramlaşma programı açıklandı

Kamu kurum ve kuruluşları, esnaf teşekkülleri, basın mensupları, oda ve sendikalar, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, köy muhtarları, mahalle muhtarları ve vatandaşların katılımıyla 21-22 Temmuz 2021 tarihlerinde yapılacak olan Kurban Bayramı bayramlaşma programı belirlendi.
BAYRAMLAŞMA
İKİNCİ GÜN YAPILACAK
Afyonkarahisar Valiliği resmi bayramlaşma programı bayramın ikinci günü 21 Temmuz Çarşamba günü Gedik Ahmet Paşa Medresesi bahçesinde (Taş Medrese) saat 11.00’de başlayıp 11.45’e kadar devam edecek. Daha sonra saat 12.00-14.00 saatleri arasında İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı çalışanları protokol üyeleri tarafından ziyaret edilerek bayramlaşılacak. Sonrasında ilçe merkezlerinde de bayramlaşma programları düzenlenecek.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme