• Haberler
  • Spor
  • Pandemi sürecinde ilk organizasyon yapıldı

Pandemi sürecinde ilk organizasyon yapıldı

Türkiye Atletizm Federasyonu faaliyet programında yer alan ve Türk atletizminin tabana yayılmasını sağlayan Atletizm Geliştirme Projesi ve İl Karmaları Bölgesel Kros Projesi Yarışmaları İl Seçmesi pandemi sürecinde Afyonkarahisar'da ilk kez gerçekleştirildi.   Türkiye çapında Pandemi nedeniyle tüm müsabakalar askıya alınmıştı. Müsabakalarda bekleyiş sona erdi. Yapılan Atletizm Geliştirme Projesi ve İl Karmaları Bölgesel Kros Projesi Yarışmaları [&hellip]

Türkiye Atletizm Federasyonu faaliyet programında yer alan ve Türk atletizminin tabana yayılmasını sağlayan Atletizm Geliştirme Projesi ve İl Karmaları Bölgesel Kros Projesi Yarışmaları İl Seçmesi pandemi sürecinde Afyonkarahisar’da ilk kez gerçekleştirildi.

Türkiye çapında Pandemi nedeniyle tüm müsabakalar askıya alınmıştı. Müsabakalarda bekleyiş sona erdi. Yapılan Atletizm Geliştirme Projesi ve İl Karmaları Bölgesel Kros Projesi Yarışmaları İl Seçmesi pandemi sürecinde Afyonkarahisar’da ilk kez gerçekleşti. Yarışlara 2004, 2005, 2006, 2007, 2008 ve 2009 doğumlu 76 sporcu katıldı. Sporcular dereceye girebilmek için kıyasıya yarıştı. Yarışmalarda ilk 3’e giren sporcular 20 Mart’ta Balıkesir Bandırma’da gerçekleştirilecek olan Bölge yarışmaları grup müsabakalarına katılma hakkı kazandı.
SPORCULAR MADALYALARINI
ALTUNSOY’DAN ALDI
İl seçmelerinde dereceye giren sporculara madalyaları törenle takdim edildi. Bir dizi ziyaretler için Afyonkarahisar’ gelen Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy, Federasyonlar Birliği Başkanı Fatih Uysal ve Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı da müsabakaları takip ederek dereceye giren sporculara madalyalarını takdim etti.
Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, dereceye giren sporcuları kutlayarak, başarılarının devamını diledi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme