• Haberler
  • Genel
  • Pancar üreticileri Horan'da toplandı – Kocatepe Gazetesi

Pancar üreticileri Horan'da toplandı – Kocatepe Gazetesi

Bolvadinli pancar üreticileri sezon açılışını Horan Parkı'nda organize edilen akşam yemeğiyle kutladı Himmet Kantarcı öncülüğünde gerçekleştirilen proğrama Bolvadin Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık, Afyon Şeker Fabrikası Müdürü Ali Uslu ve Şeker Fabrikası Yönetimi katıldı. Programda pancar üreticilerinin sorunlarını ve dertlerini dinleyen Afyon Şeker Fabrikası Müdürü Ali Uslu 'Kurumumuz olarak elimizden gelen tüm imkanları değerlendirerek sizin tüm [&hellip]

Pancar üreticileri Horan’da toplandı

Bolvadinli pancar üreticileri sezon açılışını Horan Parkı’nda organize edilen akşam yemeğiyle kutladı

Himmet Kantarcı öncülüğünde gerçekleştirilen proğrama Bolvadin Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık, Afyon Şeker Fabrikası Müdürü Ali Uslu ve Şeker Fabrikası Yönetimi katıldı.
Programda pancar üreticilerinin sorunlarını ve dertlerini dinleyen Afyon Şeker Fabrikası Müdürü Ali Uslu “Kurumumuz olarak elimizden gelen tüm imkanları değerlendirerek sizin tüm sorunlarınıza çözüm yolu bulacağız.” dedi.
Program sonrasında pancar üreticileri adına Himmet Kantarcı Afyon Şeker Fabrikası Müdürü Ali Uslu ve Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık’a pancar üreticilerinin yanlarında olup destek verdikleri için teşekkür etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme