Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pamuk prenses ve 7 cüceler sahnelenecek

Pamuk prenses ve  7 cüceler sahnelenecek

Ercan Kubaş Sanat Tiyatrosu oyuncuları 9 Ağustos Pazar günü 4 ayrı seansta Hattat Ahmet Karahisari Kültür Merkezi’nde Pamuk Prenses ve 7 Cüceler adlı oyunu sahneleyecek

 

Ercan Kubaş, yılardır Ercan Kubaş Sanat Tiyatrosu oyuncuları olarak; Eskişehir’de özel sahnelerde, İstan-bul tiyatroları ve İstanbul Kültür Sanat Müdürlüğü bünyesindeki sahnelerde, klasik ve modern tarz ve konularda çocuk ve yetişkin tiyatro eserleri sahnelediklerini belirtti.
Cüce oyuncu arkadaşlarıyla klasik ve modern oyunlarla gösterilerine devam ettiklerini dile getiren Kubaş, “Bildiğiniz gibi sanata yaptığınız her yatırım size ve halka önemli katkılarla dönmektedir ve dönecektir. Herşey farklılık üzerine kuruludur dünyada. Her bir bal peteğinin boyutu farklıdır, farklıdır. Çiçeklerin açılışı ve şekli, farklıdır. Her bir kuşun kanat rengi. Doğan her çocuğun gülümsemesi farklıdır. Her insanın insana verdiği sevgi, dünyada farklıdır her bir yaşayış biçimi. Tüm farklılıklar arasında farkımızı gösterebilmek için Ercan Kubaş Sanat Tiyatrosu oyuncuları olarak Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler oyunumuzu 9 Ağustos Pazar günü Hattat Ahmet Karahisari Kültür Merkezi’nde sahneleyeceğiz. Oyun seans saatleri; 11:00, 13:00, 15:00, 17:00 olacaktır. Biletler oyun günü giriş kapısından temin edilecektir. Tüm sanatsever Afyonkarahisar halkını oyunumuza bekliyoruz.” dedi.