• Haberler
  • Spor
  • PAB'dan anlamlı etkinlik – Kocatepe Gazetesi

PAB'dan anlamlı etkinlik – Kocatepe Gazetesi

Afyon PAB ekibi turda 60 kilometre pedal çevirirken, Bisikletliler Derneği Aydın Şubesi Bisikletçileri ise Muğla Yatağan istikametine 150 kilometre pedal çevirdi. Afyon PAB Lideri Osman Çoban yaptığı açıklamada, 'Kocatepe’de Hasan Özpunar öncülüğünde Susuz kasabası İlköğretim okulu öğrencileri ile buluşarak, hem aziz vatanımız ve bayrağımız için seve seve canlarını vermiş şehitlerimizi andık, hem de Ekim ayının [&hellip]

Afyon PAB ekibi turda 60 kilometre pedal çevirirken, Bisikletliler Derneği Aydın Şubesi Bisikletçileri ise Muğla Yatağan istikametine 150 kilometre pedal çevirdi. Afyon PAB Lideri Osman Çoban yaptığı açıklamada, “Kocatepe’de Hasan Özpunar öncülüğünde Susuz kasabası İlköğretim okulu öğrencileri ile buluşarak, hem aziz vatanımız ve bayrağımız için seve seve canlarını vermiş şehitlerimizi andık, hem de Ekim ayının dünya meme kanseri farkındalık ayı olması dolayısıyla bu hastalığa dikkat çektik” dedi.
Faaliyet sonrası bisikletçiler Zafer Yolu’nu izleyerek Şuhut üzerinden Afyon’a, Aydın ekibi de Muğla yolu üzerinden Aydın’a döndü. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme