• Haberler
  • Gündem
  • Öztürk Türk Sağlık-Sen'e Başkan – Kocatepe Gazetesi

Öztürk Türk Sağlık-Sen'e Başkan – Kocatepe Gazetesi

Kamu-Sen konfederasyonuna bağlı sendikalardan Türk Sağlık-Sen Afyokarahisar Şube Başkanlığı'nın 6'ncı olağan seçimli genel kurul toplantısı 25 Kasım Cumartesi günü bir düğün salonunda gerçekleştirildi.  Şube'nin 109 delegesinden 78'nin oy kullandığı seçim sonucu Mehmet Ali Öztürk ve ekibi göreve seçildi. Sandıktan geçersiz oy çıkmadı.İLKELERDEN TAVİZ YOKToplantı divanı Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Şenol'un Başkanlığında [&hellip]

Kamu-Sen konfederasyonuna bağlı sendikalardan Türk Sağlık-Sen Afyokarahisar Şube Başkanlığı’nın 6’ncı olağan seçimli genel kurul toplantısı 25 Kasım Cumartesi günü bir düğün salonunda gerçekleştirildi.  Şube’nin 109 delegesinden 78’nin oy kullandığı seçim sonucu Mehmet Ali Öztürk ve ekibi göreve seçildi. Sandıktan geçersiz oy çıkmadı.
İLKELERDEN TAVİZ YOK
Toplantı divanı Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Şenol’un Başkanlığında; Mehmet Demir ve Mustafa Ülger’den oluştu. Türk Sağlık-Sen’in 6’ncı olağan seçimli genel kurul toplantısı hafta sonu yapıldı. Seçime tek aday ve liste olarak katıldığını ifade eden Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Mehmet Ali Öztürk, birlik ve beraberliğe her zaman ihtiyaç duyulduğunu, kuruluş amaçlarının ise vatanın bölünmez bütünlüğü olduğunu vurguladı. Sendikal mücadele de kuruluş aşamalarından hiçbir zaman taviz vermediklerini ifade eden Öztürk, “İlkelerimiz ışığında ki hizmet etme anlayışımız devam edecek. Çalışma şartlarının iyileştirilmesi, sağlık çalışanlarının iyileştirilmesi, döner sermaye şartlarının iyileştirilmesi gibi şikâyet ve dilekçeler üzerine çalışacağız” dedi.
“LİYAKATSİZLERİN HALİ ORTADA”
Çalışan kesimin haksızlıklara uğrayabildiğini, son dönemde Türkiye de ibretlik olayların yaşandığına değinen Öztürk şöyle konuştu: “Son dönemde özellikle liyakatsiz olmasına karşı bir şekilde mevki, makam elde edenlerin son hallerini nerelerde olduklarını herkes biliyor. O nedenle FETÖ/PDY kapsamında suçluların bir an önce cezalandırılması gerektiğine inanıyorum. Suçsuz olanların da bir an önce beraat etmeleri bekleniyor. Bizi Habur’da satanlar, bizi temsil edemeyen, masada terör örgütü ile pazarlık edenler, aynı zamanda TSK’nın şerefli komutanlarının şerefine dokunanlarla işimiz olamaz. Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Sözkonusu vatansa gerisi teferruattır’ sözünü düstur edindik. Kuruluş amacımızdan hiçbir zaman şaşmayacağız. Talebimiz bu yolu doğru insanlarla birlikte yürümektir.” Genel kurul toplantısına; MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, MHP Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, MHP İl eski Başkanı Raşit Demirel, Karacaören Belediye Başkanı Muhterem Algül, Kamu-Sen kurucularından Birleşik Emekliler Derneği Başkanı Selamet Yıldırım, Kamu-Sen’e bağlı sendikaların Şube Başkanları katıldı.
ÖZTÜRK YENİDEN BAŞKAN
Mehmet Ali Öztürk’ün Yönetim Kurulu Başkanlığında Türk Sağlık-Sen Şube Yönetimine; İdari Şube Başkanlığına Nuri Buğa, Mali Şube Başkanlığına Kürşat Mazan, Teşkilat Şube Başkanlığına Fatma Zehra Cerit Okur, Eğitim Şube Başkan Yardımcılığına Nihat Candan, Mevzuat Şube Başkan Yardımcılığına Şerif Ali Şahan, Sosyal İşler Şube Başkan Yardımcılığına Peyami Gümüş seçildi. Denetleme kurulu üyeliklerine; Birol Kılınç, Tuna Babaoğlu, Uğur Camcı seçilirken disiplin kurulu üyeliklerine ise Önder Gültaş, İsa Çayır, Serkan Özen seçildi. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme