• Haberler
  • Siyaset
  • Öztürk: Gençlerin teveccühüyle ilerleyeceğiz – Kocatepe Gazetesi

Öztürk: Gençlerin teveccühüyle ilerleyeceğiz – Kocatepe Gazetesi

İYİ Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Burak Öztürk ve beraberindekiler 1 Mayıs Çarşamba akşamı Afyonkarahisar'a gelerek Gençlik Kolları Üyeleriyle partide bir araya geldiler. Toplantıda Gençlik Kolları Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Av. Esra Yılmaz ile Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz Erdoğan da hazır bulundu. Toplantı öncesi Öztürk, İYİ Parti İl Başkanı Mehmet İnkaya ile Merkez İlçe [&hellip]

İYİ Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Burak Öztürk ve beraberindekiler 1 Mayıs Çarşamba akşamı Afyonkarahisar’a gelerek Gençlik Kolları Üyeleriyle partide bir araya geldiler. Toplantıda; Gençlik Kolları Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Av. Esra Yılmaz ile Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz Erdoğan da hazır bulundu. Toplantı öncesi Öztürk, İYİ Parti İl Başkanı Mehmet İnkaya ile Merkez İlçe Başkanı Okşan Efe Ulusoy’u ziyaret etti.
“İYİ PARTİ’NİN OYU ARTTI”
İYİ Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Burak Öztürk’ün, Afyonkarahisar Gençlik Kolları Üyeleriyle yaptığı toplantının ikinci kısmı basına kapalı gerçekleştirildi. İYİ Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Burak Öztürk, Kocatepe Gazetesi muhabirine toplantı davetine icabeti nedeniyle teşekkür etti. 31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin sonuçlandığını belirten Öztürk, “Afyonkarahisar’da da Belediye Başkan adayımızla partimiz güçlü bir görüntü sergiledi. Bu görüntü ile beraber İYİ Parti olarak Afyonkarahisar’da oyumuz arttı. Bizim için önemli olan hadise pek tabii ki kazanmaktı. Ancak nihayetinde bu seçimde kazanamadık. Yalnız biz bu durumu bir kayıp ya da bir kazanç şeklinde değerlendirmekten ziyade her seçimin diğer seçime yatırımdır olduğunu düşünüyoruz. En nihayetinde 24 Haziran’da Milletvekili Genel Seçimlerinde aldığımız oy yaklaşık 25 bin civarında iken 31 Mart tarihinde ki yerel seçimde aldığımız oyun 50 bin civarına ulaştığını görüyoruz. Bu yükseliş yaklaşık iki kat oranındadır.” dedi.
“PARTİMİZ
 TÜRKİYE VE
AFYON’DA DA ÖNDE”
İktidar partisi AK Parti’nin 17 yıl önce kurulup tek başına olan iktidarını güçlü şekilde sürdürme gayretinde olduğunu belirten Öztürk, AK Parti’nin İYİ Parti kurulduktan sonra ilk kez 24 Haziran’da Milletvekili Genel Seçimleri sonucu Meclis çoğunluğunu kaybettiğini söyledi. 31 Mart yerel seçimlerinde de birçok kişinin İYİ Parti kurulmadan hayal dahi edemeyeceği şekilde İstanbul, Ankara, Antalya ve diğer büyük şehirlerde Millet İttifakına teveccüh gösterdiğini belirten Öztürk, “Vatandaşlarımız Millet İttifakı adaylarını seçti. Bu durum gösteriyor ki, iktidardan ciddi bir sıkılma ve bunalma var. İYİ Parti bu noktada muhalefetin bir alternatifi değil, iktidarın bir alternatifi olma yolunda gerek Afyonkarahisar’da gerekse yurt genelinde güçlü şekilde ilerlediğini görüyoruz. Bu ilerleme noktasında Gençlik Kolları oldukça önem arz etmektedir.” diye konuştu.
“İNANDIĞIMIZ KUTLU YOLDA YÜRÜYORUZ”
Burak Öztürk, 31 Mart yerel seçimleri bittikten sonra İYİ Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi olarak yurt genelindeki illeri ve ilçeleri ziyaret ederek teşkilat mensuplarıyla bir araya geldiklerini dile getirdi. İYİ Parti Teşkilat mensuplarıyla birlikte yol haritası belirleme gayretinde olduklarını kaydeden Öztürk, “Bu çerçevede bizim tavrımız oldukça nettir. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendinin liderliğinde engelleri aşarak inandığımız bu kutlu dava ve yolda yürümeye devam edeceğiz. Tüm Afyonkarahisarlı vatandaşlarımıza selam ve sevgilerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu.
“TÜRKİYE’DE SİYASET ZEMİNİ FARKLILAŞMAYA BAŞLADI”
Türkiye de siyaset zemininin farklılaşmaya başladığını ifade eden Öztürk, Afyonkarahisar’da verdiği mesajda şu ifadeleri kullandı:
“Türkiye de siyasetin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminden sonra iki blokta toplandığını görmekteyiz. Ancak durum Afyonkarahisar’da daha farklı noktalara da ilerleyebiliyor. Farklı siyasi partiler blok halinde farklı adaylar çıkartabiliyor. Biz Gençlik Kolları olarak gençleri öne alıcı, gençleri bütün projelerinde merkeze alıcı bir rol üstleniyoruz. Gerek Belediye Başkanı adaylarımız gerekse Milletvekili adaylarımızda devamlı surette gençlik politikaları üzerine yoğunlaşmaya gayret ediyorlar. Gençlik Türkiye Cumhuriyeti Devletinin sadece yarını değil aynı zamanda bugünüdür. Bugünün şekillendiricisidir. Bundan dolayı Afyonkarahisar’da ki gençlerimizin her biri birbirinden değerli kardeşlerimizdir. Bu kardeşlerimizin teveccühünü kazanıp onlarla birlikte yol yürüyüp, bu kardeşlerimize dokunabilmek bizim öncelikli hedeflerimizden bir tanesidir. Bu hedefleri de gerçekleştirebilmek için plan ve projelerimizi hazırlıyoruz. Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Yılmaz Erdoğan, Genel İdare Kurulu Üyemiz Esra Yılmaz kardeşlerimizle beraber bu projeleri inşallah en yakın zamanda kardeşlerimizle tanıştıracağız. Onları da İYİ Parti ailesine, ‘İyilik Hareketine’ üye yapacağız. O kardeşlerimizle birlikte iyi bir gelecek ve iyi bir Türkiye için birlikte yol yürüyeceğiz.”>> Burcu AYDIN’ın Özel Haberi

Bakmadan Geçme