Öztunç bugün Afyon'da

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere bugün Afyonkarahisar'a gelecek   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç bugün bir dizi açılış ve temasta bulunmak üzere Afyonkarahisar'a geliyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal'la birlikte bugün sabah saat 11.00'de partide basın toplantısı düzenleyecek. [&hellip]

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere bugün Afyonkarahisar’a gelecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç bugün bir dizi açılış ve temasta bulunmak üzere Afyonkarahisar’a geliyor.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal’la birlikte bugün sabah saat 11.00’de partide basın toplantısı düzenleyecek. Öztunç ve beraberindekiler sırasıyla; Sülümenli Belde örgütü açılışı, Bolvadin İlçe örgütü ile birlikte odalar ve muhtarları ziyaret ederek Derekarabağ-Eber Gölü’nde incelemeler yapacak. Öztunç, CHP Bayat İlçe Başkanlığı hizmet binasının açılışını yaptıktan sonra başkente hareket edecek.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme