Öztabak, Olukpınar köyünde halkı dinledi

İscehisar Kaymakamı Muhammet Öztabak'ın Başkanlığında gerçekleştirilen Halk Günü Toplantısına Kamu kurum ve kuruluşlarından temsilciler, Olukpınar köyü halkı katıldı.Kaymakam Muhammet Öztabak, vatandaşın kamu kurumlarını ilgilendiren her türlü sorununu birinci elden ve yerinde tespit ederek, sorunları ile yakından ilgilenildiğini söyledi. Öztabak, 'Vatandaşlarımızın her türlü sorununa, etkin ve hızlı şekilde çözüm yolları bulmak, kır-kent arasında yaşanan dezavantajları ortadan [&hellip]

İscehisar Kaymakamı Muhammet Öztabak’ın Başkanlığında gerçekleştirilen Halk Günü Toplantısına; Kamu kurum ve kuruluşlarından temsilciler, Olukpınar köyü halkı katıldı.
Kaymakam Muhammet Öztabak, vatandaşın kamu kurumlarını ilgilendiren her türlü sorununu birinci elden ve yerinde tespit ederek, sorunları ile yakından ilgilenildiğini söyledi. Öztabak, “Vatandaşlarımızın her türlü sorununa, etkin ve hızlı şekilde çözüm yolları bulmak, kır-kent arasında yaşanan dezavantajları ortadan kaldırmak için uğraşıyoruz. Vatandaşların içinde yer aldığı sosyal durumların sağlıklı analizlerini yapmak, kamu görevlileri ile vatandaşlar arasında güçlü ve etkili bir iletişim tesis etmemiz gerekiyor. Devletin sıcak ve şefkatli yüzünden bireyleri haberdar etmek ve vatandaşlarımızın kamu kurum ve kuruluşlarımıza güvenlerini artırmak amacıyla bu tür toplantıları yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Halk Günü Toplantısında Kaymakam Muhammet Öztabak, köyün sorunları ile ilgili köy halkının talep ve şikâyetlerini dinledi. İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik de yerel yönetim olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını dile getirdi. Öztabak ve Çibik beraberindekilerle birlikte Olukpınar köyünde ki okul ve camii de inceleme yaptı.

Bakmadan Geçme