Özsoy'a, toplumsal katkı ödülü verildi

İşadamı ve Gazeteci Yazar Hacı Hakkı Özsoy'a AKÜ'den 'Toplumsal Katkı' ödülü verildi   Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayip Özdemir, Türkeli Gazetesi Genel Yayın Danışmanı işadamı ve gazeteci-yazar Hacı Hakkı Özsoy'u ziyaret etti. Ziyarette ilimize ve eğitim camiasına sağladığı katkılardan dolayı Özsoy'a 'Toplumsal Katkı' ödülü takdim eden Özdemir, şehre, üniversiteye sağladığı emek [&hellip]

İşadamı ve Gazeteci Yazar Hacı Hakkı Özsoy’a AKÜ’den “Toplumsal Katkı” ödülü verildi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayip Özdemir, Türkeli Gazetesi Genel Yayın Danışmanı işadamı ve gazeteci-yazar Hacı Hakkı Özsoy’u ziyaret etti. Ziyarette ilimize ve eğitim camiasına sağladığı katkılardan dolayı Özsoy’a ‘Toplumsal Katkı’ ödülü takdim eden Özdemir, şehre, üniversiteye sağladığı emek ve katkılardan dolayı şükranlarını sundu.
Özdemir şunları kaydetti: “İlimizin önemli değerlerinden olan Hacı Hakkı Özsoy, kentin gelişimi ve üniversitemizin bugünlere gelmesinde büyük katkıları bulunuyor. Bizlerde bu katkılardan dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. İlimizin önemli kuruluşlarının hepsinde emekleri bulunan bu tür değerlerimizi unutmadan onlara olan saygımızı ve hürmetimizi göstermeye devam edeceğiz.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme