• Haberler
  • Genel
  • Özölmezoğlu’ndan Bakan Eroğlu’na plaket – Kocatepe Gazetesi

Özölmezoğlu’ndan Bakan Eroğlu’na plaket – Kocatepe Gazetesi

Tekvando Federasyonu İl Temsilcisi Hakan Özölmezoğlu, Şuhut Belediyesi’nde Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile görüştü Programı kapsamında Şuhut’ta bulanan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Tekvando Federasyonu İl Temsilcisi Hakan Özölmezoğlu, ile görüştü. Taekvando alanındaki gelişmeler hakkında Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na bilgi veren Özölmezoğlu Şuhut’taki tekvando sporuna [&hellip]

Özölmezoğlu'ndan Bakan Eroğlu'na plaket

Tekvando Federasyonu İl Temsilcisi Hakan Özölmezoğlu, Şuhut Belediyesi’nde
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile görüştü

Programı kapsamında Şuhut’ta bulanan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Tekvando Federasyonu İl Temsilcisi Hakan Özölmezoğlu, ile görüştü. Taekvando alanındaki gelişmeler hakkında Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na bilgi veren Özölmezoğlu Şuhut’taki tekvando sporuna olan ilgiden bahsederek, bu sporun iyi niyet çerçevesinde kalıcı olması için çalışmalarına devam ettiğini belirtti. Özölmezoğlu, Şuhut Belediye Başkanı Bozkurt’un, tekvandoyu Hisar Belediyespor bünyesine dâhil ettiğini aktardı.
Bakan Eroğlu, bu projelerin destekçisi ve takipçisi olduğunu çocukların muhakkak suretle sahiplenilmesi gerektiğini söyledi. Eroğlu, konu hakkında Tekvando İl Temsilcisine bir takım öneri ve tavsiyelerini iletti.
Özölmezoğlu, Bakan Eroğlu’na desteklerinden dolayı teşekkürlerini sunmak için Türkiye Tekvando Federasyonu’nun plaketini takdim etti.
Görüşmede Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’in hazır bulundu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme