Özmen: Teknik yardım masaları oluşturuldu

Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) Genel Sekreteri Dr. Yılmaz Özmen, ajans bünyesinde kurdukları teknik yardım masalarıyla, potansiyel başvuru sahiplerinin yazım aşamasındaki projeleriyle ilgili soru ve sorunlarını gidermeyi hedeflediklerini söyledi Anadolu Ajansı (AA) Afyonkarahisar Büro Müdürlüğü’nü ziyaret eden Dr. Özmen, yaptığı konuşmada, vatandaşların, Türkiye’nin her yerinden kendilerine ulaşılabilmesi için 444 9 352 numaralı telefon hattını faaliyete geçirdiklerini [&hellip]

Özmen: Teknik yardım masaları oluşturuldu

Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) Genel Sekreteri Dr. Yılmaz Özmen, ajans bünyesinde kurdukları teknik yardım masalarıyla, potansiyel başvuru sahiplerinin yazım aşamasındaki projeleriyle ilgili soru ve sorunlarını gidermeyi hedeflediklerini söyledi

Anadolu Ajansı (AA) Afyonkarahisar Büro Müdürlüğü’nü ziyaret eden Dr. Özmen, yaptığı konuşmada, vatandaşların, Türkiye’nin her yerinden kendilerine ulaşılabilmesi için 444 9 352 numaralı telefon hattını faaliyete geçirdiklerini kaydetti.
Mali Destek Programı kapsamında, 7-25 Şubat tarihleri arasında, proje hazırlayan tüm başvuru sahiplerine yönelik Kütahya’daki hizmet binası ile Afyonkarahisar, Manisa ve Uşak’taki yatırım destek ofislerinde teknik yardım masalarını oluşturduklarını anlatan Dr. Özmen, şöyle konuştu:
“http://m.kocatepegazetesi.com/”Teknik yardım masalarımızla potansiyel başvuru sahiplerinin, yazım aşamasındaki projeleriyle ilgili soru ve sorunlarını gidermeyi hedefliyoruz. Ancak, bu hizmet, hazırlanan projelerin içeriğinin kontrolüne ilişkin bir destek olmayacak. Teknik yardım masasında, proje sahipleri-ne başvuru rehberlerindeki doldurulması gereken formlarda ve sunulması gereken diğer eklerde, anlaşılmayan noktalar konusunda açıklamalarda bulunulacak ve proje başvurusu için sunulacak formların ve eklerin tam olup olmadığı kontrol edilecek.”http://m.kocatepegazetesi.com/” Dr. Özmen, teknik yardım masalarından destek almak isteyenlerin daha önceden telefonla randevu almaları gerektiğini belirterek, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Vatandaşlarımız randevularını 444 9 352 numaralı telefondan alabilirler. Randevu alan her proje sahibine 30 dakika süre ayrılacak”http://m.kocatepegazetesi.com/” diye konuştu.
AA Büro Müdürü Sait Karaduman da Dr. Özmen’e çalışmalar hakkında bilgi verdi, AA yayınlarından kitaplar hediye etti. (AA)

Bakmadan Geçme