• Haberler
  • Gündem
  • Özkılınç ailesinin acı günü – Kocatepe Gazetesi

Özkılınç ailesinin acı günü – Kocatepe Gazetesi

  Afyonkarahisar spor kamuoyu tarafından yakından tanınan, eski Afyonspor döneminde uzun süre kulüp yöneticiliği görevinde bulunan, tecrübeli spor yazarı ve muhabiri, Gazete 3'te Spor Müdürü Salih Özkılınç'ın annesi Hatice Özkılınç hayatını kaybetti.Kocatepe Gazetesi kurucuları İbrahim ve Şükrü küçükkurt’un kız kardeşleri olan merhume Hatice Özkılınç, Afyonkarahiar’ın deneyimli demirci ustalarından merhum Bıçakçı Gehmi Usta’nın eşiydi. Bir süredir [&hellip]

Afyonkarahisar spor kamuoyu tarafından yakından tanınan, eski Afyonspor döneminde uzun süre kulüp yöneticiliği görevinde bulunan, tecrübeli spor yazarı ve muhabiri, Gazete 3’te Spor Müdürü Salih Özkılınç’ın annesi Hatice Özkılınç hayatını kaybetti.
Kocatepe Gazetesi kurucuları İbrahim ve Şükrü küçükkurt’un kız kardeşleri olan merhume Hatice Özkılınç, Afyonkarahiar’ın deneyimli demirci ustalarından merhum Bıçakçı Gehmi Usta’nın eşiydi. Bir süredir hastalığı nedeniyle tedavi altında bulunan Hatice Özkılınç 75 yaşında hayata veda etti. Dün öğle namazını müteakip İmaret Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Kocatepe Mezarlığı’ndaki aile kabristanında toprağa verilen merhume Hatice Özkılınç’ın cenazesine spor camiası başta olmak üzere, Afyonkarahisar’ın birçok tanınmış siması katıldı. Kalabalık bir cemaat tarafından son yolculuğuna uğurlanan Hatice Özkılınç’ın vefatı yakınlarını ve sevenlerini büyük üzüntüye boğdu.

Bakmadan Geçme