• Haberler
  • Genel
  • Özkaya’dan tanıtım toplantısı – Kocatepe Gazetesi

Özkaya’dan tanıtım toplantısı – Kocatepe Gazetesi

AK Parti milletvekili aday adayı Ali Özkaya, memleketi Dinar'da tanıtım toplantısı düzenledi Dinar'daki bir restoranda düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Afyonkarahisar milletvekili aday adayı Ali Özkaya, milletvekili seçilmesi halinde bir çok projesinin olduğunu ve bunların hayata geçirilmesi için çalışacağını kaydetti. “http://m.kocatepegazetesi.com/”Bir salona insanlar dolmaya başlamış ve salon insanları almamaya başlamışsa o topluluğun önünde hiçbir set [&hellip]

Özkaya'dan tanıtım toplantısı

AK Parti milletvekili aday adayı Ali Özkaya, memleketi Dinar’da tanıtım toplantısı düzenledi

Dinar’daki bir restoranda düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Afyonkarahisar milletvekili aday adayı Ali Özkaya, milletvekili seçilmesi halinde bir çok projesinin olduğunu ve bunların hayata geçirilmesi için çalışacağını kaydetti.
“http://m.kocatepegazetesi.com/”Bir salona insanlar dolmaya başlamış ve salon insanları almamaya başlamışsa o topluluğun önünde hiçbir set hiçbir baraj duramaz”http://m.kocatepegazetesi.com/” diyen Özkaya, şunları kaydetti:
“http://m.kocatepegazetesi.com/”Ben bugün bunu görüyorum. Her partiden her kesimden değişik gurup arkadaşlarımı burada görmekten mutluluk duyuyorum. Siyasetçinin birinci görevi dürüst olmak, ahlaklı olmak. Bir siyasetçinin kendi yaşantısında dürüstlük yoksa, yanlış işleri varsa o kişiden üst yönetici olmaz. 42 yıllık hayatım boyunca bütün işlerimi dürüstçe yaptım, bundan sonrada öyle yapmaya devam edeceğim.”http://m.kocatepegazetesi.com/”
AK Parti Dinar İlçe Başkanı Metehan Aydın da, 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerinde hedeflerinin bölgeden milletvekili çıkarmak olduğunu söyledi.
Aydın, şöyle konuştu: “http://m.kocatepegazetesi.com/”Tek yumruk tek vücut halinde birlik beraberlikle çalışmalarımız bu yönde olacak ve oluyor. Gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Dinar, Dazkırı, Başmakçı, Evciler ve Kızılören ilçe ve belde başkanlarımız ile birlikte hepimiz tek vücut halinde hareket ediyoruz. Bölgemizin derdini dinliyor ve derdimizi anlatıyoruz. Bizim derdimiz belli memleketimizin kalkınması için öncelikle siyasi temsil hak etmemiz bunu başarmamız gerekiyor.”http://m.kocatepegazetesi.com/” (AA)

Bakmadan Geçme