• Haberler
  • Gündem
  • Özkaya ve Yurdunuseven Enerji Bakanı'na şehrin enerji ihtiyaçlarını iletti

Özkaya ve Yurdunuseven Enerji Bakanı'na şehrin enerji ihtiyaçlarını iletti

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'le biraraya gelen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya ile Av. İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar'ın merkez, ilçeler ve beldelerinin enerji ihtiyaç ve taleplerini ilettiler   AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya ve Av. İbrahim Yurdunuseven, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'i ziyaret etti. Özkaya ve Yurdunuseven, Afyonkarahisar'ın [&hellip]

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’le biraraya gelen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya ile Av. İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar’ın merkez, ilçeler ve beldelerinin enerji ihtiyaç ve taleplerini ilettiler

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya ve Av. İbrahim Yurdunuseven, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i ziyaret etti. Özkaya ve Yurdunuseven, Afyonkarahisar’ın merkez, ilçe ve beldelerinin enerji ile ilgili talep ve sorunları Dönmez’e bildirdi.
“BAKAN DÖNMEZ
DESTEK SÖZÜ VERDİ”
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e yaptıkları ziyareti değerlendiren AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya, “Afyonkarahisar, ilçe ve beldelerimizde yaşanan enerji kaynaklı sorunları ve taleplerimizi Sayın Bakanımıza birinci elden Milletvekilimiz İbrahim Bey ile birlikte ilettik. Bakanımız bu hususları yakinen takip edeceğini belirterek, destek sözü verdi. Afyonkarahisar’da bulunan termal otellerin sorunlarını da Sayın Bakanımıza ilettik. Termal’in başkenti Afyonkarahisar’ımızda termal işletmecilerinin sorunları arasında yer alan, termal otellerden alınan rüsum bedeline ilişkin düzenlenen yönetmeliğin çalışmaları devam ediyor. İnşallah kısa süre içerisinde yayınlayacağını buradan açıklıyoruz. Afyonkarahisar’ın elektrik enerji temini noktasında yaşanan sorunları en aza indirecek olan Karaaslan Trafo Merkezi çalışmasının hızlandırılması ve Afyon 1 Trafo Merkezi’nin yenilenmesi noktasında Sayın Bakanımızdan destek istedik.” dedi.
“DOĞALGAZIN HER
İLÇEYE ULAŞTIRILMASI BİRİNCİ ÖNCELİK”
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’le yaptıkları görüşmeyi değerlendiren Milletvekili İbrahim Yurdunuseven şunları kaydetti: “İlimizin enerjiye bağlı tüm sorunlarının giderilmesi için Milletvekilimiz Ali bey ile birlikte Enerji Bakanımız Sayın Fatih Dönmez’le verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Birçok ilçemize kazandırdığımız doğalgaz ile ilgili olarak taleplerimizi ilettik. Bu noktada Dazkırı ilçemizin 2021 yılında doğalgaz yatırım planına dâhil edilmesi hususunu Bakanımızla görüştük. Doğalgaz ile alakalı Başmakçı ve Sinanpaşa ilçelerimizin de bir sonraki yatırım programına alınması ve bu ilçelerimizin doğalgaza kavuşması talebimizi ilettik. İnşallah Sayın Bakanımız bu konuda bizlere destek olacak ve Afyonkarahisar’ımızda doğalgazın olmadığı ilçemiz kalmayacak. Doğalgazın her ilçeye ulaşması birinci önceliğimiz.”
“EMİRDAĞ’IN SICAK SU HARİTASI ÇIKARILACAK”
Afyonkarahisar’ın termal alanda çok önemli yol kat ettiğini kaydeden Yurdunuseven sözlerine şöyle devam etti: “Afyonkarahisar genelinde termal turizm destinasyonlarını artırmak amacıyla önemli çalışmalar yapıyoruz. Bu alanda Emirdağ ilçemiz de termal su bulunması amacıyla Enerji Bakanımıza talebimizi ilettik. İnşallah Emirdağ ilçemizin Sıcak Su Haritası çıkarılarak, akabinde de sondaj kuyusu çalışmaları yapılarak sonuçlara göre, yeni bir termal destinasyon çalışmalarını başlatacağız. İlimizde enerji alanında en az sorun yaşanması için, özellikle Bolvadin bölgemize hizmet edecek olan Bolvadin Trafo Merkezi için bölgede kamulaştırma yapılarak, ihaleye çıkılmasını Sayın Bakanımıza ilettik. Afyonkarahisar’ın her alanda yaşadığı sorun ve problemlerin giderilmesi, yeni yatırım ve hizmetlerin ilimize kazandırılması için teşkilatımız ve biz Milletvekilleri olarak uyum halinde çalışıyoruz.”
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Bakmadan Geçme