• Haberler
  • Genel
  • Özkaya ve Yurdunuseven, Afyon’un taleplerini Bakan Selçuk’a iletti

Özkaya ve Yurdunuseven, Afyon’un taleplerini Bakan Selçuk’a iletti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya ve Av. İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar’ın taleplerini Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a iletti. Bakan Selçuk, taleplere destek olma sözü verdi   AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Av. Ali Özkaya, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'la görüştü. Görüşmenin ardından Bosna-Hersek Büyükelçisini Mecliste misafir eden Özkaya, Sağlık [&hellip]

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya ve Av. İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar’ın taleplerini Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a iletti. Bakan Selçuk, taleplere destek olma sözü verdi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Av. Ali Özkaya, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’la görüştü. Görüşmenin ardından Bosna-Hersek Büyükelçisini Mecliste misafir eden Özkaya, Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’i de ziyaret ederek Afyonkarahisar’ın sağlık sorunlarını masaya yatırdı.
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’u makamında AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven ile birlikte ziyaret eden Milletvekili Özkaya, ziyarette Afyonkarahisar’ın eğitim alanında sorunlarını ve yapılacak eğitim yatırımlarının konuşulduğunu kaydetti.
“BAKAN SELÇUK
TALEPLERİMİZE DESTEK OLACAK”
Özkaya açıklamasında, “Sayın Bakanımıza ilimizin eğitim alanında sorunlarını ilettik. Bunun yanı sıra ilimizde bulunan Afyonkarahisar Merkez İmam Hatip Lisesi’nin yeniden yapılması hususunda Milli Eğitim Bakanımızdan destek istedik. Tüm taleplerimize olumlu yaklaşan Sayın Bakanımıza ayrıca, ilimiz bölgemizde yeni yapılacak okullarla ilgili de desteklerini istedik. Çay ve Emirdağ ilçelerimize Merkezi Sınavla öğrenci alacak yeni lise kazandırılmasını ve Çobanlar İlçemize Tarım Meslek Lisesi kazandırılması taleplerimizi ileterek destek talebinde bulunduk. İlimizde Milli Eğitim camiasında bulunan personel eksikleri hususunu Bakanımıza ilettik. İnşallah bu alandaki eksiklikleri de gidereceğiz.” dedi.
Milletvekili Özkaya, iletilen taleplerinin tamamının takipçisi olduklarını dile getirerek, Bakan Ziya Selçuk’un da taleplere olumlu yaklaştığını ve en kısa sürede yatırım programına alınması için üzerinde çalışacaklarını kaydettiğini bildirdi. Milletvekili Özkaya ve Yurdunuseven Bakan Selçuk’a misafirperveliği ve ilgisi dolayısıyla teşekkür ederek, ziyaretlerini sonlandırdı.
“YENİ HASTANE VE
YATIRMLARIN TAKİPÇİSİYİZ”
Gün boyu ziyaretlerini gerçekleştiren Milletvekili Özkaya, Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’i ziyaret etti. Ziyarette Afyonkarahisar’ın sağlık alanında sorunları ile görüşme gerçekleştiren Özkaya, “İlimizdeki sağlık alanında yapılacak ve yarım kalan sağlık projelerini değerli Bakan Yardımcımıza ilettik, sağ olsun konuya yakınlık gösterdiler. Afyonkarahisar’da yapılması planlanan Bölge Hastanesi, Başmakçı, Evciler, Çobanlar ve Bolvadin ilçelerimize yeni hastane kazandırılması ile ilgili taleplerimizi ilettik. Sağlık alanında Afyonkarahisar’ımızın eksiklerinin giderilmesi hususunda destek sözü aldık.” ifadelerini kullandı.
“ORTAK AKIL İLE
HAREKET EDİYORUZ”
Milletvekili Özkaya ve Yurdunuseven birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette, Bakan Yardımcısı Eldemir’e Afyonkarahisar’daki personel ve uzman doktor eksiklikleri hususunda da talepte bulundular. Özkaya ve Yurdunuseven, “Afyonkarahisar’ımız için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Sağlık alanındaki sorunların giderilmesi, eğitim alanındaki eksikliklerimizin tamamlanması için Afyonkarahisar Milletvekilleri olarak ortak akıl ile hareket ediyor, tüm sorunların takibini birlikte gerçekleştiriyoruz.” dediler.
“BOSNA HERSEK VE
TÜRKİYE SONSUZA DEK
KARDEŞ KALACAK”
Öte yandan Milletvekili Özkaya, Bosna Hersek Büyükelçisi Adis Alagiç’i TBMM’de misafir etti. Büyükelçi Alagiç ile AK Partili Milletvekilleriyle birlikte görüşen Özkaya, Bosna Hersek halkı ile Türkiye’nin kader birlikteliği olduğunu ve sonsuza dek kardeş hukukunu muhafaza eden iki ulus olduğunu söyledi. Özkaya, Türkiye’nin tüm imkanları ile Bosna Hersek halkının yanında olduğuna vurgu yaparak, Büyükelçi Alagiç’e hediye takdiminde bulundu. >> Burak AYDIN’ın Haberi

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Bakmadan Geçme