Özkaya sorunları yerinde tespit ediyor

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Ali Özkaya, Sinanpaşa ilçesinde pazar esnafını ziyaret etti AK Parti İlçe Başkanlığında vatandaşlarla sohbet eden Özkaya, her yerin kendine has sorunları olduğunu belirterek, sorunları yerinde tespit edip, bölgesel olarak kesin çözüm üretmek için çalıştıklarını söyledi. Özkaya, şunları kaydetti: “http://m.kocatepegazetesi.com/”Çevre ve Orman Bakanımız Veysel Eroğlu ile milletvekillerimiz ve milletvekili adaylarımız her [&hellip]

Özkaya sorunları yerinde tespit ediyor

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Ali Özkaya, Sinanpaşa ilçesinde pazar esnafını ziyaret etti

AK Parti İlçe Başkanlığında vatandaşlarla sohbet eden Özkaya, her yerin kendine has sorunları olduğunu belirterek, sorunları yerinde tespit edip, bölgesel olarak kesin çözüm üretmek için çalıştıklarını söyledi.
Özkaya, şunları kaydetti: “http://m.kocatepegazetesi.com/”Çevre ve Orman Bakanımız Veysel Eroğlu ile milletvekillerimiz ve milletvekili adaylarımız her yeri karış karış dolaşıyor. Onun için sorunu yerinde ve iyi tespit edip, kesin çözüm üretmeye çalışıyoruz. Sorunların çözümü konusunda da doğru makam ve doğru insan da çok önemli. Değilse kısa yoldan çözülebilecek sorunlar, uzadıkça uzar. Bu tür olaylara inşallah meydan vermeyeceğiz.”http://m.kocatepegazetesi.com/” Üniversiteye girene kadar çiftçilikle uğraştığını, ailesinin de halen çiftçilik yaptığını anlatan Özkaya, çiftçilerin sorunlarını da yakından bildiğini, onların çözümü için çalıştığını söyledi.
Sinanpaşa bölgesinin tarım ve hayvancılıkla geçimini sağladığını belirten Özkaya, şunları kaydetti: “http://m.kocatepegazetesi.com/”Sinanpaşa ilçemizin bölgesel yapısı itibariyle nelerle uğraştığını biliyorum. Ben belki Dinarlı olmam nedeniyle o bölgeyi daha iyi biliyorum, ama Sinanpaşa’daki, Sandıklı’daki çiftçilerimizin de sorunlarını çok iyi biliyorum. Onun için çiftçimizin ürünlerini en iyi şekilde değerlendirmeleri, kazançlarına kazanç katmaları için bu bölgelerimize soğuk hava depolarının kurulmasında yarar var. Patates üreticimizin durumu ortada. Ürünü kaldırsa satmadan çürüyor, tarladan sökmese, bu defa toprakta çürüyor. Onun için bu bölgelerimizin soğuk hava zincirlerine kazandırılması gerekiyor.”http://m.kocatepegazetesi.com/”
Sinanpaşa ve bölgesinin hayvancılık alanında daha ileri bir seviyeye ulaşması için TOKİ tarafından yapılan Tarımköy projesinin de hayata geçirilmesi gerektiğini belirten milletvekili adayı Ali Özkaya, bu projelerin Ankara’da masa başındakiler tarafından değil, bölge insanı tarafından yapılmasının daha yararlı olacağını söyledi. Özkaya, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Tarımköy projesinin yapımında bölgesel faktörlerin dikkate alınması gerekir. Bu projede yer tespitinin iyi yapılması büyük önem taşır. Değilse bu projeler vatandaşımıza rahattan çok eziyet getirir. 3-5 baş hayvanın barınacağı bir proje yapar ve atarsınız yerleşim yerinin uzağına, o zaman da o vatandaşın oraya gidip gelmesi bir eziyete dönüşür. Kazancı yolda tükenir gider. Onun için projelerimizi kendi bölgemize göre ve kendi insanlarımızı da dinleyerek yaparsak, bundan büyük yarar sağlarız”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi. Daha sonra pazar esnafını ziyaret eden Özkaya, esnafın sıkıntılarına öncelik sırasına göre yardımcı olacağı sözünü verdi. (AA)

Bakmadan Geçme