Özkaya: Kudüs kırmızı çizgimiz

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Kudüs'ün kırmızı çizgimiz olduğunu belirterek, 'Yüzyılın Anlaşmasına' tepki gösterdi   AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Kudüs yürüyüşü ve basın açıklamasına katılmak üzere hafta sonu Afyonkarahisar'a geldi. Özkaya daha sonra bir dizi temaslarda da bulundu. 'KADINLAR TOPLUMUN VİCDANINI OLUŞTURUYOR' AK Parti Kadın Kolları Başkanlığının düzenlediği programa katılan [&hellip]

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Kudüs’ün kırmızı çizgimiz olduğunu belirterek, “Yüzyılın Anlaşmasına” tepki gösterdi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Kudüs yürüyüşü ve basın açıklamasına katılmak üzere hafta sonu Afyonkarahisar’a geldi. Özkaya daha sonra bir dizi temaslarda da bulundu.
“KADINLAR TOPLUMUN VİCDANINI OLUŞTURUYOR”
AK Parti Kadın Kolları Başkanlığının düzenlediği programa katılan Ali Özkaya belde ve Belediye Başkanlıklarını ziyaret etti. Milletvekili Ali Özkaya hafta sonu ilin sağlık sorunlarına yönelik İl Sağlık Müdürü Dr. Serhat Korkmaz’la bir araya geldi. İl Kadın Kolları toplantısına da katılan Özkaya şöyle konuştu: “Afyonkarahisarlı kadınlarımız düşünceleri ve makul talepleri ile toplumumuzun vicdanını oluşturuyor, hepsine teşekkür ederim. ABD’nin ortaya attığı sözde yüzyılın anlaşmasını protesto etmek için ilimizdeki STK Platformu tarafından düzenlenen ‘Kudüs Yürüyüşü’ne hemşehrilerimizle birlikte katıldık. Şimdi bir kez daha Cumhurbaşkanımızın sözleriyle sesleniyoruz, bugün kendilerini Kudüs’ün sahibi sananlar, yarın arkasına saklanacakları ağaç dahi bulamayacaklar. Kudüs kırmızı çizgimizdir.” dedi.
ÖZKAYA ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen Başkanlığında Afyonkarahisar Belediyesi’nin Şubat ayı Olağan Meclis Grup Toplantısına katılan Özkaya, merkeze dair sorun ve çözümlere yönelik istişarelerde bulundu. Beraberindeki heyetle birlikte Çıkrık Belediye Başkanı Recep Küçükkayar’ı makamında ziyaret eden Milletvekili Özkaya, akşam Fethibey Beldesinde vatandaşlarla bir araya geldi. İl Başkanı Hüseyin Sezen ve İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban’la birlikte bölgedeki sorunların çözümü için gerekli desteğin verileceğinin açıklayan Özkaya, Pazar günü Dinar Belediyesi’nde Başkan Nihat Sarı ve ekibiyle bir araya geldi. Sinanpaşa ilçesi Taşoluk Belediye Başkanı Hüseyin Çalış, Tınaztepe Belediye Başkanı Âdem Yetişkin ve Akören Belediye Başkanı Hacı Candan’ı AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Aydın ve yönetimiyle birlikte ziyaret eden Özkaya, öneri ve talepleri dinledi.

Bakmadan Geçme