Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özkaya, Kocatepe’lileri dinledi

Özkaya, Kocatepe’lileri dinledi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya Kocatepe (Büyükkalecik) Beldesi’ni ziyaret etti

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Kocatepe Belediye Başkanı Abdullah Çelik’i ziyaret ederek, belde halkı ile bir araya geldi.
Milletvekili Özkaya, ilk olarak Belediye Başkanı Abdullah Çelik’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Belediye Meclis Üyeleri de hazır bulundu. Başkan Çelik belediye çalışmaları hakkında Milletvekili Özkaya’ya bilgiler verdi. Kasabanın sorunları ve sıkıntılarını dile getiren Başkan Çelik başta belde halkının tarlaları ile ilgili kadastro sorunu olmak üzere beldenin sıkıntılarını ve taleplerini Milletvekili Özkaya’ya iletti. Milletvekili Özkaya’da belediyenin ve belde halkının istek ve talepleriyle yakından ilgileneceğini dile getirdi.
Belediye Başkanlığı ziyaretinin ardından Milletvekili Özkaya ve beraberindeki heyet belde de bulunan esnaf ve halkla bir araya geldi. Vatandaşın ve esnafın talep ve isteklerini dinleyip not alan Milletvekili Özkaya, sorunların çözülmesi için elinden geleni yapacağını ifade etti.
Milletvekili Ali Özkaya’ya ziyaretinde, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.