Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özkaya, karayollarındaki talepleri iletti

Bu haberin fotoğrafı yok

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç ile birlikte Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret etti. Milletvekili Av. Ali Özkaya makamında ziyaret ettiği Abdulkadir Uraloğlu ile Afyonkarahisarlılardan ve kent yöneticilerinden gelen Afyonkarahisar sınırları içerisindeki karayolları ile ilgili istek ve talepler doğrultusunda istişarelerde bulundu.
“DİNAR-ÇİVRİL YOLU YIL SONUNA KADAR TAMALANACAK”
Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Milletvekili Özkaya, Bolvadin ve Çay ilçelerini birbirine bağlayan yoldaki çalışmalar ile Dinar-Çivril yolunun yıl sonuna kadar tamamlanmasına çalışıldığını, Çay ve Dinar ilçelerini bağlayan yolun da duble yola çevrilmesi için 2020 yılı sonuna kadar ihale sürecinin tamamlanmasının planlandığını belirtti.
ŞUHUT-AFYON YOLUNDAKİ PROBLEMLER ÇÖZÜLECEK
Sandıklı-Hocalar-Banaz yolunun standartlarının yükseltilmesi içinde planlamalar yapıldığını belirten Özkaya ihale sürecinin başlatılmasının takipçisi olduklarını belirtti. Şuhut-Afyonkarahisar yolu çalışmalarının yapımında oluşan problemlerin en kısa sürede çözülerek yolun tekrardan konforlu bir şekilde ulaşıma açılacağını ifade eden Milletvekili Özkaya, Sultandağı-Kırca-Dereçine yolunun yan tarafına da çiftçilerin traktörleri ve tarım makinaları için yan yol yapılarak kolaylık sağlanmasının planlandığını ifade etti.
Özkaya, diğer belediyelerin karayolları bölge müdürlüklerinden ve diğer birimlerden taleplerine en kısa sürede çözüm bulunması ve kolaylık sağlanması için gerekli talimatların verildiğini sözlerine ekledi.