• Haberler
  • Genel
  • Özkaya, “gurbetin başkenti”nin nabzını tuttu

Özkaya, “gurbetin başkenti”nin nabzını tuttu

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Emirdağ’da bir dizi ziyarette bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, “gurbetin başkenti” sloganını benimseyen, yurtdışındaki binlerce gurbetçinin memleketi olan Emirdağ’ı ziyaret etti. Özkaya ilk olarak AK Parti İlçe Başkanlığı’nda İlçe Başkanı Erkan Karakuş, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, İl Başkan Yardımcı Ömer [&hellip]

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Emirdağ’da bir dizi ziyarette bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi

Haber

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, “gurbetin başkenti” sloganını benimseyen, yurtdışındaki binlerce gurbetçinin memleketi olan Emirdağ’ı ziyaret etti.
Özkaya ilk olarak AK Parti İlçe Başkanlığı’nda İlçe Başkanı Erkan Karakuş, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, İl Başkan Yardımcı Ömer Dayı ve teşkilat mensupları ile bir araya geldi.
KAYMAKAM BİLİCİ’YE ZİYARET
Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici’yi de ziyaret eden Özkaya, ilçede devam eden projeleri değerlendirdi. Özkaya, Kaymakamlık’taki hizmet birimlerini ziyaret ederek, vatandaşlar ile sohbet etti.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR
Özkaya programları çerçevesinde Emirdağ Ziraat Odası Başkanı Öztürk Köycü ve yönetimini de ziyaret etti. Ziyarette tarım ve hayvancılık alanında hükümetin icraatlarını anlatan Özkaya, “Her zaman üreticimizin yanındayız” dedi. Emirdağ Ziraat Odası Başkanı Öztürk Köycü de “Devlet devletliğini yaparak özellikle hububat konusunda çiftçimize en büyük desteği verdi. Cumhurbaşkanımız nezdinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
ESNAF ZİYARETİNDE GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ
Özkaya, ziyaretleri kapsamında önceki dönem Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala’yı ve esnafı da ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.
2 BİN METREKARELİK ALANA TESİS
Özkaya son olarak Gömü Belediyesi tarafından 2 bin metrekarelik alanda inşa edilen tesisi ziyaret etti ve Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin’den bilgi aldı. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme