Özkaya: Güney'de Belediye olduğundan haberleri yok

AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya, CHP'li ve Gelecek Partililerin Güney Beldesi'nde bir belediye olduğundan dahi haberleri olmadığını söyledi   AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Av. Ali Özkaya Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa İlçesi'ne bağlı Güney Beldesi'nde yarın yapılacak seçimlerle ilgili CHP ve Gelecek Partisi'ni eleştirdi. 'TRAJİ KOMİK BİR DURUM VAR' Milletvekili Özkaya, [&hellip]

AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya, CHP’li ve Gelecek Partililerin Güney Beldesi’nde bir belediye olduğundan dahi haberleri olmadığını söyledi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Av. Ali Özkaya Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa İlçesi’ne bağlı Güney Beldesi’nde yarın yapılacak seçimlerle ilgili CHP ve Gelecek Partisi’ni eleştirdi.
“TRAJİ KOMİK BİR DURUM VAR”
Milletvekili Özkaya, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un, Güney’de Belediye’nin yeniden kurulmasını CHP Milletvekili Burcu Köksal ve CHP’nin Afyonkarahisar yöneticileri sayesinde olduğuna dair yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. Özkaya, “2 Haziran günü TBMM Genel Kurul’unda Güney’de Belediye yok. Belediye olmayan bir yere Türkiye Belediyeler Birliği nasıl iş makinası gönderir diyenlerin, Güney’de Belediyeyi biz açtırdık demesi kadar traji komik bir durum olamaz. CHP’nin buradaki Belediye’den haberi yok, şimdi diyorlar ki Belediyeyi biz kurduk. Siz önce orada Belediye va rmı, yok mu onu öğrenin.” dedi. TBMM Genel Kurulunda Özgür Özel’in Güney’de Belediye yok açıklamasına değinerek, “CHP öncelikle kendi arasında ve grubunda bir çalışma yaparak, Güney’de belediye olup olmadığına dair net bir bilgi edinmeli. Belediye’nin ne zaman kurulduğunu öğrenmeli ve sonra halkın huzuruna çıkmalı.” ifadelerine yer verdi.
“CHP ÇÖP, ÇAMUR, ÇUKUR BELEDİYECİLİĞİ YAPMAKTADIR”
CHP’li Seyit Torun’un iddialarına cevap veren Özkaya şunları kaydetti: “CHP’li Seyit Torun, CHP’li belediyelerin başarı sağladığını ve hayal vaat etmediklerini hizmet edeceklerini ifade etmiştir. Güney’e kazandırdığımız kepçeye muhalafet edenler, bugün gelmiş Güney’e hizmet edeceklerini, CHP’li belediyelerin başarı sağladıklarını iddia ediyorlar. Siz önce kendi yönetimiz de bulunan belediyeleri yönetin. İzmir’in, İstanbul’un, Ankara’nın ve İstanbul’un altın boynuzu Haliç’in durumu ortadadır. Güney’de temel atmama töreni yapmanıza Güney’li kardeşlerimiz müsaade etmeyecek göreceksiniz. CHP ‘Çöp, Çamur, Çukur’ belediyeciliği yapmaktadır. Belediyecilik ve yöneticilik ehil insanların işidir. Türkiye’de Belediyeciliğin kitabını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yazmıştır. Belediyecilik AK Parti kadrolarının işidir, Bu hikâyeleri Güneyli hemşehrilerimiz yemez.”
“AMAÇLARI HİZMET DEĞİL”
Güney Beldesi’nde CHP ve Gelecek Partisi’nin bir araya geldiğine ifade eden Özkaya sözlerini şöyle tamamladı: “2019 Yerel Seçimlerinde CHP’liler, Afyonkarahisar Belediyesini kazanmak için bu kadar mücadele etmediler. Biz bu seçim sadece Güney’i ilgilendirmiyor dediğimiz de bize tepki gösteriyorlar. Bugün Gelecek Partisi ve CHP Güney’de buluşarak, AK Parti’ye seçim kaybettirmenin hesabını yapıyor. Milletimiz görüyor, kimler kimlerle beraber. Güney’li tüm bu ittifaklara, tek gayesi AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanımıza kaybettirmeyi hedefleyen hesaplara en güzel cevabı, Pazar günü sandıkta verecektir. Erol Karabacak, Güney’e tarihi hizmet ve yatırımları getirecektir. Bunların amaçları hizmet değil, AK Parti’ye kaybettirmek. Zaten hiçbir zaman hizmet gibi bir dertleri olmadı, tek dertleri var, AK Parti kaybetsin, Tayyip Erdoğan kaybetsin sonra ne olursa olsun.”
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Bakmadan Geçme