Özkaya: Burcu Hanım hayal âleminde geziyor

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal'ın 2 bin 370 oyla ikinci milletvekilini kaybettikleri açıklamasının gerçeği yansıtmadığını söyledi. Özkaya, 'Burcu Hanım kendisine göre bir hayal dünyasında geziyor.' dedi. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, meslektaşı ve mevkidaşı CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal'ın 2 [&hellip]

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal’ın 2 bin 370 oyla ikinci milletvekilini kaybettikleri açıklamasının gerçeği yansıtmadığını söyledi. Özkaya, “Burcu Hanım kendisine göre bir hayal dünyasında geziyor.” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, meslektaşı ve mevkidaşı CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal’ın 2 bin 370 oyla ikinci milletvekilini alamadıkları açıklamasını yorumladı.

Burcu Köksal’ın hayal âleminde gezdiğini söyleyen Ali Özkaya Kocatepe muhabirine şöyle konuştu: “Burcu Hanım kendisine göre bir hayal dünyasında geziyor. Oyların artması SP’lilerin verdiği oylarla, konjenktürel olarak bize kızan bir kısım insanlarımızın verdiği geçici tepki oylarıdır. Yoksa CHP’nin aldığı standart oyda farklı bir durum söz konusu değildir. Milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven Bey sosyal medya hesabında aradaki farkı paylaştı. En az 15 bin oya ihtiyaçları var. Arada devasa bir fark var. Ben bu konularda muhatap olmamayı tercih ediyorum.”

>> Dilek ÇETİNKAYA’nın Haberi

Bakmadan Geçme