Özkaya Başkan'ın yanında – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla “Başkomutan” sıfatıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde resepsiyon verdi. Resepsiyondan basına yansıyan fotoğraf karelerinde AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hemen ardında görüntü verdi.Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin “havuzlu bahçe” olarak adlandırılan bölümündeki resepsiyona Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile geldi. Cumhurbaşkanlığı tarafından 30 [&hellip]

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla “Başkomutan” sıfatıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde resepsiyon verdi. Resepsiyondan basına yansıyan fotoğraf karelerinde AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hemen ardında görüntü verdi.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin “havuzlu bahçe” olarak adlandırılan bölümündeki resepsiyona Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile geldi. Cumhurbaşkanlığı tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü’ne özel hazırlanan kısa film gösterimi ile Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan selamlama konuşması yaptı. Konuşmasının ardından Malazgirt Zaferi’ne özel hazırlanan film davetlilere izletildi. Programın sunuculuğunu, Diriliş Ertuğrul dizisiyle tanınan oyuncu Engin Altan Düzyatan yaptı.
Resepsiyona, yaklaşık 2 bin davetli katılırken, davetlileri, Külliye’ye gelişlerinde Mehter Takımı karşıladı.

Bakmadan Geçme