• Haberler
  • Genel
  • Özkara, Engellilere Özel Atölye İçin Devlet Ana'ya Teşekkür Etti

Özkara, Engellilere Özel Atölye İçin Devlet Ana'ya Teşekkür Etti

Sakatlar Derneği Şube Başkanı Faruk Özkara, kentte bir ilk olduğunu belirttiği Engelli Araçları Tamir ve Bakım Atölyesi için Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'na teşekkür etti.

Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Faruk Özkara, geçtiğimiz günlerde Yunus Çiçek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde faaliyete başlayan “Engelli Araçları Tamir ve Bakım Atölyesi”ne katkıda bulunan başta Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı olmak üzere katkısı olan tüm protokol üyelerine teşekkür ettiğini bildirdi.

Başkan Özkara, konu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Geçtiğimiz aylarda Afyonkarahisar Valiliğimiz himayesinde toplanan İl İstihdam Kurulu toplantısında ‘Devlet Ana’ya ilimizde akülü aracı kullanan sosyal yaşantısını bu araçlar ile devam ettiren kaderdaşım olan engellilerin Afyonkarahisar’da tamir, bakım ve onarım gibi işlemlerini yapmak ve yaptırmakta zorluklar yaşadığını iletmiştim. Talebimin üzerinden çok kısa bir vakit geçti ki Elhamdülillah ilimizde bir ilk olan ve birçok vilayete örnek olacak ‘Engelli Araçları Tamir ve Bakım Atölyesi’ derneğimizin hemen bitişiği olan Şehit Yunus Çiçek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde açıldı. Bu sevinci ve bu gururu yaptığı hizmetleriyle verdiği talimat ve takipleriyle çok kısa sürede bizlere sunan başta Afyonkarahisar Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’na, açılış törenine katılarak bizlere olan desteğini gösteren Milletvekilimiz Belediye Başkan Yardımcısı Eylem Ayar’a, her aşamasını büyük bir özveri ile yürüten İl Milli Eğilim Müdürümüz Miraç Sünnetçi’ye, sahip olduğumuz atölyenin imkanlarını sağlayan ATSO Başkanımız Hüsnü Serteser’e, desteğini yanımızda hissettiren ESOB Başkanı Cengiz Üstün’e ve okul müdürümüz ile birlikle atölye de hizmet aktaracak olan öğretmenlerimize sonsuz sevgi, saygı ve teşekkürlerimi sunuyorum.”

Haber

Bakmadan Geçme