Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özkan Ankara’da iki önemli toplantıya katıldı

TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler

TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Mustafa Özkan, Girişimcilik, Mentorluk ve Staj İş Birliği Protokolü İmza Töreni ve TOBB Genç Girişimciler Kurulu Toplantısı’na katıldı

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) eşgüdümünde faaliyetlerini sürdüren TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu, Ankara’da iki önemli toplantıda temsil edildi. TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Mustafa Özkan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Gençlik ve Spor Bakanlığı ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi arasında “Girişimcilik, Mentorluk ve Staj İş Birliği Protokolü” imza törenine iştirak etti.
TOBB’un sosyal tesislerinde düzenlenen imza törenine Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TOBB Yönetim Kurulu Başkanı M. RifatHisarcıklıoğlu ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Rektör Yardımcısı Yusuf Sarınay katıldı.
Törende bir konuşma yapan TOBB Yönetim Kurulu Başkanı M. RifatHisarcıklıoğlu, TOBB Genç Girişimciler Kurulu (GGK) olarak 8 bin kişilik büyük bir aile olduklarını söyledi.