• Haberler
  • Genel
  • Özkaldı'ya önemli görev – Kocatepe Gazetesi

Özkaldı'ya önemli görev – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Afyonkarahisar Aday Adayı Akif Özkaldı, Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Genel Başkanı seçildi AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı olan Akif Özkaldı, Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Genel Başkanı oldu. Özkaldı. Bayağı daha ileri taşıma sözü verdi.Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği, 15 Eylül 2002 tarihinde 'Tüm Mühendisler Birliği' adı ile [&hellip]

Özkaldı’ya önemli görev

AK Parti Afyonkarahisar Aday Adayı Akif Özkaldı, Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Genel Başkanı seçildi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı olan Akif Özkaldı, Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Genel Başkanı oldu. Özkaldı. Bayağı daha ileri taşıma sözü verdi.
Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği, 15 Eylül 2002 tarihinde “Tüm Mühendisler Birliği” adı ile kuruldu. Birlik, 28 Temmuz 2005 tarihinde İçişleri Bakanlığı’nın izni ile “Türkiye Mühendisler ve Mimarlar Birliği” ünvanını aldı.
24-27 Mayıs 2010 tarihinde Astana’da gerçekleştirilen Türk Dünyası Mühendislik Mimarlık ve Şehircilik kurultayında Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev’in talimatı ile “Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği” ünvanı ile uluslararası sivil toplum teşkilatı statüsünü kazandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme