Özkal: Yeni sistem hayırlı olsun

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, Türkiye ortalamasının çok üstünde bir 'evet' sonucu çıkmasını sağlayan tüm Afyonkarahisarlılara teşekkür etti.BÜYÜK TÜRKİYE TEMELİ ATILDI16 Nisan Halk Oylaması ve sonuçlarını değerlendiren Milletvekili Hatice Özkal, oy vererek vatandaşlık görevini yapan tüm vatandaşlara şükranlarını sundu. Özkal 'Seçimlere katılım oranları demokrasinin sandığa yansıması açısından önemli. Türk Milleti Avrupa'ya demokrasi dersi verdi. [&hellip]

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, Türkiye ortalamasının çok üstünde bir ‘evet’ sonucu çıkmasını sağlayan tüm Afyonkarahisarlılara teşekkür etti.
BÜYÜK TÜRKİYE TEMELİ ATILDI
16 Nisan Halk Oylaması ve sonuçlarını değerlendiren Milletvekili Hatice Özkal, oy vererek vatandaşlık görevini yapan tüm vatandaşlara şükranlarını sundu. Özkal; “Seçimlere katılım oranları demokrasinin sandığa yansıması açısından önemli. Türk Milleti Avrupa’ya demokrasi dersi verdi. Milletin kararı tüm karar ve iradelerin üstündedir. Halkın ancak yarısının oy kullandığı seçimlerle zar zor iktidara gelebilen Avrupalılar, Türkiye’de yüzde 85’i aşan katılımla gerçekleşen halk oylamasıyla birlikte gerçek demokrasiyle tanımış oldu. Katılım oranını ve şeffaf oy süreci ile dünyaya demokrasi dersi verdiğimiz, halk oylamamız; Allah’a hamdolsun, ‘evet’ tercihi ile neticelenmiştir. Hâkimiyetin kayıtsız, şartsız sahibi olan Aziz Milletimiz; feraseti ile güçlü, lider ve büyük Türkiye’nin temelini atılmıştır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ülkemize, milletimize ve ümidini Türkiye’ye bağlamış olan tüm mazlum milletlere hayırlı, uğurlu olsun” dedi.
AFYON ÜZERİNE DÜŞENİ YAPTI
Afyonkarahisar’ın Türkiye genelinin çok üzerinde bir “evet” oyu ile üzerine düşen büyük sorumluluğun gereğini yaptığını anlatan Özkal; “Ülkemiz genelinde Aziz Milletimiz 1 milyon 379 bin oy farkla tercihini evetten yana kullanmıştır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman güvendiğini belirttiği Afyonkarahisarımız; bir kez daha üzerine düşen görevi yapmış, ülke genelinin çok üzerindeki bir oy oranı ile ‘evet’ tercihinde bulunmuştur. İlimizdeki her üç kişiden ikisinin kararı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nden yana olmuştur. Afyonkarahisar’da bu kesin sonucun oluşmasını sağlayan tüm Aziz Hemşerilerimi saygı ile selamlıyor, en kalbi duygularla teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Bakmadan Geçme