Özkal Uganda’da – Kocatepe Gazetesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Afrika ziyaretinde, Uganda First Lady'si Janet Mouseveni'nin ev sahipliğinde sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya gelen Emine Erdoğan'a AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal da eşlik etti. Kadın ve çocuklara yönelik çalışmalarla sosyal yardım programlarının değerlendirildiği toplantıda Türkiye'nin, sosyal politikaları da anlatıldı.Uganda Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlenen toplantıya katılan Emine Erdoğan'a, bakan [&hellip]

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Afrika ziyaretinde, Uganda First Lady’si Janet Mouseveni’nin ev sahipliğinde sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya gelen Emine Erdoğan’a AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal da eşlik etti. Kadın ve çocuklara yönelik çalışmalarla sosyal yardım programlarının değerlendirildiği toplantıda Türkiye’nin, sosyal politikaları da anlatıldı.
Uganda Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda düzenlenen toplantıya katılan Emine Erdoğan’a, bakan eşleri, Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu ile AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal’la birlikte Türk heyetinde yer alan kadınlar eşlik etti. Ev sahibi Uganda First Lady’si Janet Mouseveni’nin yanı sıra toplantıda Uganda Başbakanı’nın, Uganda Cinsiyet ve Kültür Bakanı’nın, Güvenlik Bakanı’nın eşleri ile birlikte engelliler, yetimler, kadınlar ve çocuklarla ilgili alanlarda çalışma yapan Ugandalı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve TİKA başta olmak üzere Türk sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin hazır bulundu.
Toplantının ardından Emine Erdoğan, bakan eşleri, Milletvekilleri Sema Ramazanoğlu ve Hatice Özkal ile Türk heyeti, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Marerere Üniversitesi’nde gerçekleştirilen fahri doktora tevcih törenine katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme